Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Intel: optimalisatie e-business via nieuw channel-programma

Datum nieuwsfeit: 09-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Intel zorgt voor optimalisatie van e-business via nieuw channel-programma en nieuwe netwerkproducten

Intel lanceert E-Business Network, een compleet verkoopkanaalprogramma voor e-commerce-oplossingen - Nieuwe Intel
Netstructure-producten versnellen XML-gebaseerde business-to-business e-commerce

Nieuwegein, 8 mei 2000 - Intel heeft haar belangrijkste verkoopkanaalprogramma's geoptimaliseerd voor haar e-business-initiatieven. Hierdoor is een snelle implementatie van de wereldwijde Internet-economie via het speciale Intel E-Business Network mogelijk. Intel introduceert tevens Netstructure Systems-producten voor het versnellen van en prioriteit toekennen aan op XML gebaseerde business-to-business e-commerce via het web.

Intel E-Business Network
Het Intel E-Business Network is een initiatief dat de verschillende verkoopkanaalprogramma's van het bedrijf onder een noemer brengt en omvat zaken zoals partnerships, certificatie, training en het uitbreiden en benutten van zakelijke kansen. Dankzij dit initiatief zal het mogelijk zijn om sneller via de 15.000 verkooppartners van Intel e-business-oplossingen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika te ontwikkelen en te implementeren,. Wereldwijd telt dit programma ruim 50.000 partners.
"Met het Intel E-Business Network kunnen zowel Intel als haar verkooppartners profiteren van nieuwe kansen wanneer organisaties hun bedrijfsvoering afstemmen op e-business," zegt Tom Kilroy, general manager van Intel's Reseller Channel Operation. "Met de ontwikkeling van e-commerce is het belang van service providers en web-integrators toegenomen en heeft Intel de verkoopkanaalprogramma's die deze organisaties ondersteunen verder uitgebreid en aangepast."

Het Intel E-Business Network zal het bestaande verkoopkanaalprogramma van Intel, voor onder andere systeembouwers, productdealers, netwerkconsultants, Internet Service Providers en web-integrators, combineren tot een netwerk. Hierdoor zullen zij in staat zijn om samen te werken bij e-business- implementatietrajecten. Dit is bijzonder belangrijk omdat in tegenwoordige behoeften op het gebied van e-business slechts zelden kan worden voorzien door een leverancier. Partijen moeten vaak met elkaar samenwerken bij het vervullen van opdrachten.
"Dit is de volgende stap in de evolutie van Intel's programma voor het verkoopkanaal," zegt Olaf Pas van de Nederlandse Intel Value Added Reseller (VAR) Quibus. "Als VAR die reeds jaren nauw met Intel heeft samengewerkt, juich ik deze ontwikkeling natuurlijk toe. De rol van de reseller is sterk veranderd en het belang van service providers en web-integrators is aanzienlijk gegroeid. Intels verkoopkanaalprogramma ontwikkelt mee met deze veranderingen."

Intel NetStructure System-productreeks
De Intel Netstructure System-productreeks zorgt voor een versnelling van en het toekennen van prioriteit aan op XML gebaseerde business-to-business e-commerce via het web. Intel annonceert twee nieuwe, intelligente netwerkapparaten die zijn ontworpen om de prestaties en de bedrijfszekerheid van zakentransacties over het web te verbeteren. Deze innovatieve producten bieden een manier om op betrouwbare wijze beveiligde business-to-business (B2B) -transacties tot 150 maal sneller af te handelen dan tot nu toe mogelijk was.

De nieuwe producten van Intel controleren en sturen gegevens van Internet-transacties die gebaseerd zijn op XML (eXtended Markup Languange). XML ontwikkelt zich momenteel snel tot het universele standaardformaat voor gestructureerde documenten en gegevens die organisaties gebruiken om via het web informatie uit te wisselen. Doordat het verschillende computersystemen met elkaar laat communiceren, maakt XML het mogelijk om belangrijke zakelijke informatie - zoals de status van orders, prijzen en voorraadinformatie? uit te wisselen. Op deze wijze kunnen organisaties de efficiency verhogen en de kosten reduceren. Vooraanstaande experts uit te industrie verwachten dat XML in de toekomst de basis zal vormen voor alle B2B Internet-activiteiten.

De Intel Netstructure 7280 XML Director en 7210 XML Accelerator, die medio
2000 leverbaar zullen zijn, worden inmiddels getest bij een aantal grote business-to-business Internet-organisaties.

Beide producten bieden een versnelling en intelligent beheer van beveiligde XML-gebaseerde Internet-transacties, waarmee B2B e-commerce sneller en betrouwbaarder kan worden afgehandeld, en prioriteit kan worden toegekend op basis van verschillende, door de gebruiker gedefinieerde criteria. De nieuwe apparaten passen in de e-business data center montagerekken die gebruikt worden door hosting service providers (HSPs), application service providers (ASPs) en andere organisaties met interne B2B e-business. Beide producten kunnen gemakkelijk worden aangepast aan veranderende zakelijke behoeften. "De trend naar het gebruik van XML voor B2B e-commerce markeert de volgende stap in de evolutie van het Internet," zegt John Miner, vice president en general manager van de Intel Communications Product Group. "Intel loopt voorop in deze belangrijke en groeiende trend met deze innovatieve XML-netwerkapparaten. Net als de andere producten en diensten in de Intel Netstructure-familie, zijn deze nieuwe systemen gericht op een nieuwe categorie apparatuur die speciaal is ontworpen om het e-business data center te voorzien van intelligentie."

Intel Netstructure Support Services
Intel lanceert tevens de Netstructure Support Services, die betrouwbare en flexibele ondersteuning bieden aan organisaties die hun netwerken hebben gebaseerd op Intel-technologie. Intel Netstructure Support Services omvat een uitgebreid dienstenaanbod dat specifiek is ontwikkeld om te voorzien in de groeiende supportbehoeften van organisaties die geavanceerde netwerk- en communicatieproducten gebruiken voor e-business. De diensten worden geleverd door Intels netwerk van value added resellers en solution providers die Intels Netstructure-producten en andere netwerk- en communicatiediensten van Intel leveren.

Intel Netstructure Support Services omvatten contracten voor telefonische hardware- en software-support, uitgebreide supportcontracten en support bij de installatie van producten. De service ondersteunt alle Netstructure-producten, alsmede alle bestaande Intel-switches, hubs, access- en VPN-producten, en routers.

Intel Netstructure Support Services maken deel uit van de in februari van dit jaar aangekondigde Intel Netstructure-familie van communicatieproducten en -diensten. Deze producten zijn gericht op een nieuwe categorie van value-added infrastructuur-apparaten en netwerk-communicatieapparatuur voor het bouwen of verbeteren van e-business. Ze kunnen gemakkelijk geïmplementeerd worden en passen binnen de bestaande netwerk- en serveromgevingen van organisaties.

Intel Netstructure Support Services zijn beschikbaar in een aantal regio's binnen EMEA (Europe, Middle East en Africa). De prijzen zijn afhankelijk van de aangeschafte diensten en de producten. Meer prijsinformatie is te vinden op www.intel.com/network/services.htm.

Intel is 's werelds grootste chipfabrikant en een vooraanstaand producent van personal computer-, netwerk- en communicatieproducten. Meer informatie over Intel is te vinden op: www.intel.com/pressroom/.

Voor meer informatie:
Monogram Communication Strategies (MCS) BV, Anneke de Kort, telefoon +31 (0)23 562 82 08.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...

Senioren krijgen valpreventie aan huis
Beweegcoach Steven Schildmeijer geeft ouderen in de regio Haaglanden wekelijks les in valpreventie aan huis. Dit om op een laagdrempelige...

Reisgids van alle 7.500 Nederlandse plaatsen nu in één app
Reisgidsen over Nederland gaan altijd over de bekende 2.500 steden en dorpen. Maar ons land heeft nóg 5.000 woonplaatsen, die...

Grote verschillen in Europese premies autoverzekeringen
Premies van autoverzekeringen blijven stijgen. Soms zelfs met 20 procent. Klachteninstituut Kifid vindt dit te ver gaan. Het instituut pleit...

Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren
Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren KYOTO, Japan & CAEN, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- Murata Manufacturing Co., Ltd. (TOKYO:6981) (ISIN:JP3914400001)...

Geelvinck Festival: fortepiano’s met karakter – muziek met een verhaal
De 6e editie van het Geelvinck Fortepiano Festival is met ruim 45 kamermuziekconcerten van barok tot nieuwe composities internationaal het...

Erik Akerboom, Hoofd Nederlandse Politie, geeft keynote op HostingCon
Penton’s HostingCon maakt bekend dat de hoofdcommissaris van de Nederlandse politie, de heer Erik Akerboom, op 12 oktober keynote spreker...