Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe S74 Himalaya-servers tot dertig procent sneller

Datum nieuwsfeit: 09-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nieuwe S74 Himalaya servers tot dertig procent sneller

Gouda, 8 mei 2000 - Compaq kondigt een belangrijke uitbreiding van haar NonStop(tm) eBusiness oplossingen aan: de volledige ondersteuning van het Java 2 Platform, Enterprise Edition (J2EE) door Compaq NonStop(tm) Himalaya servers. De toevoeging van Java functionaliteit vormt een belangrijke stap vooruit in Compaq's positionering van het Himalaya platform als de belangrijkste transactie-engine voor grootschalige, Internet e-business omgevingen.

Compaq annonceert eveneens haar nieuwe snellere S74 NonStop(tm) Himalaya servers. De koppeling van de betrouwbaarheid en schaalbaarheid van de Himalaya server met de kracht en flexibiliteit van Java is voor vele klanten ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie