Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

WDS en I-level samen in media-inkoop online

Datum nieuwsfeit: 09-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

WDS en I-level samen in media inkoop online

Rotterdam, 8 mei 2000. Het Nederlandse WDS en het Britse media-inkoopbureau I-level, hebben een letter of intent getekend voor gezamenlijke activiteiten in Nederland. Deze samenwerking ondersteunt het streven van WDS een Europees netwerk voor e-solutions op te richten. Media-inkoop voor online advertising is volgens WDS een van de speerpunten voor kwalitatieve merkontwikkeling. De samenwerking met I-level sluit aan bij de ambitieuze groeiplannen van WDS die voorzien in een forse expansie op de Europese markt binnen afzienbare tijd. Met een Europees netwerk kan WDS de internationalisering van het klantenbestand faciliteren.

WDS, Dutch Dynamic Media Design is een interactief communicatiebureau, gespecialiseerd in online branding, cross-media concepting, e-consultancy en design. De kerncompetenties liggen op de integratie van research, consultancy, projectmanagement, ontwerp en productie. Op basis van een stevig fundament van negen jaar ervaring en een stabiele ontwikkeling, zal WDS dit jaar groeien van 35 naar +100 medewerkers, met kantoren in Rotterdam, Amsterdam en Londen. Dit zijn de eerste stappen in de oprichting van het Europese e-solutions netwerk. WDS biedt e-oplossingen voor business to business, business to consumer en overheid. Tot de opdrachtgevers van WDS behoren onder meer: Liptonice, Postbank, Belastingdienst, EnoRm, Unilever, Mercedes-Benz en Philips.

I-level is de Britse marktleider op het gebied van media-inkoop voor online toepassingen. De onderneming werkt samen met bestaande mediabureaus en direct met adverteerders. In 2000 bezit I-level ongeveer 10% van de webvertising en voorziet een sterke groei voor de markt van online advertising. Belangrijke klanten van I-level zijn easyJet en Mediaweek.

Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie