Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

NewsEdge lanceert e-Topics

Datum nieuwsfeit: 09-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

NEWSEDGE CORPORATION

NewsEdge lanceert e-Topics

NewsEdge lanceert eTopics(tm):
Redactionele Content Op Maat Nu Beschikbaar Voor Zakelijke Web Sites
Nieuwe service lanceert bedrijf in $13 miljard eContent Markt

BURLINGTON, MA, 9 mei, 2000: NewsEdge Corporation (Nasdaq:NEWZ), leider in het aanbieden van eContent applicaties voor zakelijke web sites en bedrijfsintranetten, maakte vandaag eTopics bekend, een product dat actuele, redactionele zakelijke content op maat levert aan web portals, bedrijfsintranetten, extranetten en e-commerce omgevingen. Aangeboden aan een geselecteerde cliënten basis in de laatste 8 maanden, heeft eTopics al $1 miljoen aan orders gegenereerd van meer dan 60 clienten, zoals Agilent, micronpc.com en PurchasingCenter.com.

Ondernemingen die gebruik maken van eTopics, selecteren uit NewsEdge's redactionele bibliotheek bestaande uit 1,500 zakelijk geörienteerde onderwerpen. Ieder onderwerp wordt dan volledig geïncorporeerd in de bedrijfssite en levert de bezoekers de dagelijkse top artikelen met een kop en een korte samenvatting. Daarnaast hebben site managers de optie om met de redactionele professionals samen te werken om onderwerpen op maat te maken die onderhouden worden door NewsEdge. Iedere ochtend wordt de site ververst met verse berichtgevingen uit meer dan 200 wereldwijde bronnen, waaronder The Associated Press, Phillips, American Health Consultants, IDG (InfoWorld) en Bridge.

'Door eTopics kunnen zakelijke web sites hun gebruikers op tijd, gerichte zakelijke inhoud geven wat een bewezen middel is voor het succesvol uitbreiden van de bedrijfsnaam, het aantrekken van toeschouwers en vergroten van bezoekersfrequentie' zegt NewsEdge CEO en President Cliff Polan. 'NewsEdge is ongeslagen in de breedte van onderwerpen en de diepte van de expertise van de redactionele industrie specialisten die de filters bouwen en de inhoud nakijken en waarderen. eTopics brengt al onze expertise in informatie naar voren voor de vorming van een nieuwe en uitdagende markt'.

De lancering van eTopics gebeurt gelijktijdig met de aankondiging vandaag van de strategische focus op de eContent markt. Het bedrijf, bekend om nieuws levering aan de kennis medewerker, wijdt bijna de helft van haar middelen naar de ontwikkeling van de eContent markt, gewaardeerd op $13 miljard door het analyse bedrijf Delphi Group. Eén van de eerste gebruikers van het eTopics product is PurchasingCenter.com, een site die verandering brengt hoe onderhoud, reparaties en goederen worden gekocht door fabrieken en bedrijven.

'De verbetering van content op onze web site is een goede keuze geweest en terugkoppeling van bezoekers is erg positief,' zegt Keith Yocum, VP of Content/Community bij PurchasingCenter.com. 'De mogelijkheid om relevant en op tijd informatie op specifieke zakelijke segmenten te krijgen is erg belangrijk voor onze gebruikers'.

Om eTopics geïmplementeerd te zien bij PurchasinCenter.com, bezoek www.newsedge.com.

Over NewsEdge Corporation
NewsEdge Corporation (Nasdaq: NEWZ) is de leider in het aanbieden van eContent applicaties voor zakelijke web sites en bedrijfsintranetten. Onderscheidend is NewsEdge's kern competentie in verfijning en verpersoonlijking van content middels het redactionele team van industrie specialisten. NewsEdge bedient ca 1450 organisaties, inclusief 43 van de Business Week's 50 grootste organisaties met bekroonde nieuws en informatie produkten zoals NewsEdge Insight(tm), NewsEdge Live(tm), and NewsEdge Review(tm) topics. NewsEdge heeft haar hoofdkantoor in Burlington, Massachusetts met kantoren door heel Noord en Zuid Amerika, Europa, Londen, Amsterdam en Genève, Japan en het Midden Oosten. Voor meer informatie over NewsEdge kunt u de web site bezoeken op www.newsedge.com.
Contact: Ann Shannon Sheila McGarrigle Mullen Public Relations NewsEdge Corporation +1-978-468-1155 +41-22-849-0554

(c)NewsEdge Corporation, 2000, all rights reserved. NewsEdge is a registered trademark of NewsEdge Corporation. All other product or service marks mentioned herein are those of NewsEdge or their respective owners.

Certain of the above statements on the Company's future revenue and financial performance, are forward-looking statements that involve risks and uncertainties. Actual results could differ materially as a result of a variety of factors, including, risks associated with acquisitions, the timely development and acceptance of new products, competitive developments, the success of relationships with third parties, and other risk factors described from time to time in the Company's SEC reports.


12 mei 00 17:10

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie