Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Besluiten gemeente Kollumerland

Datum nieuwsfeit: 09-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Informatie over oa. het laatste gemeentenieuws, persberichten en raadsvergaderingen.

Openingstijden 8.30 - 12.00 uur op werkdagen. Telefonisch bereikbaar via 0511-458888.

B & W: Nieuws van 9 mei 2000.

Het ontwerp beheersgebiedplan Meander Dokkumer Grootdiep geeft geen aanleiding tot het kenbaar maken van bedenkingen.

Voor het inzamelen van drankkartons wordt gedurende 2 jaar f. 1000,-- beschikbaar gesteld. Dit project is een initiatief van de basisschool de Tarissing te Oudwoude. De inzameling wordt verzorgd door de gemeente Smallingerland.

Op de onderstaande locaties kan een gezamenlijke antennemast voor vijf aanbieders voor mobiele telefonie worden geplaatst. v bij transportbedrijf Zuidema aan de Nittersweg 2 te Munnekezijl v gemeentewerf of bedrijventerrein Jumaheerd te Kollum v bedrijventerrein aan de Simmerwei te Westergeest v bedrijventerrein aan de Harm Smidswei of bij de sportvelden te Kollumerzwaag
Hiervoor zal een vrijstellingsprocedure op grond van het bestemmingsplan worden gevolgd.

De mogelijkheid zal worden onderzocht in het centrum van Kollumerzwaag in het kader van een herinrichting en opwaardering van de centrumfunctie een winkelcomplex te bouwen met mogelijk kantoorruimten met bovenwoningen.

Laatst gewijzigd: 11 mei 2000Gemeente Kollumerland c.a., Postbus 13, 9290 AA Kollum tel 0511-458888 fax 0511-458846 e-mail (gemeente@kollumerland.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie