Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inwoner Moerdijk komt om het leven door auto-ongeluk

Datum nieuwsfeit: 09-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Midden- en West Brabant

Personenauto raakt van de weg inwoner Moerdijk komt om het leven

Datum: 9/5/2000
Auteur: Rien van Kuik

Kort voor 12.00 uur vanmiddag is een 76 jarige bestuurder uit de gemeente Moerdijk op de Koekoekendijk in Moerdijk vermoedelijk de controle over zijn personenauto verloren van de weg geraakt, een taluud afgereden en vervolgens met zijn auto op de kop in het water van een sloot terecht gekomen. De man was vrijwel op slag dood. Toegesnelde hulp van een iemand die in de nabijheid stond te werken, de autogordel wist door te snijden en de bestuurder uit de auto te halen mocht niet meer baten.

De 76 jarige P.D. reed over de Koekoekendijk in de richting van de Rode Vaart toen hij in een van de bochten in deze weg kennelijk de macht over het stuur verloor en naast de rijbaan terecht kwam. Hierdoor schoot de wagen dwars de rijbaan over en reed het taluud af om vervolgens met de auto in een sloot terecht te komen. Een duikploeg van de Bredase Brandweer ging nog te water, omdat het vermoeden bestond van een tweede inzittende, maar die bleek niet in de auto te hebben gezeten. Ook de brandweer Moerdijk, traumahelikopter en twee ambulances kwamen ter plaatse voor eerste hulp. De politie van het team Moerdijk stelt samen met de Unit Forensisch Technischonderzoek een onderzoek in.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie