Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Symposium 'Future of Design' voor gebruikers CAD en GIS

Datum nieuwsfeit: 09-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT
SYMPOSIUM
FUTURE OF DESIGN

Dinsdag 9 mei vindt op het TT-circuit van Assen een uniek en toonaangevend symposium plaats voor gebruikers en beslissers van digitale ontwerp- en tekensystemen (CAD en GIS) voor de vakgebieden werktuigbouwkunde, GIS, elektro-, installatie- en civiele techniek en bouwkunde en architectuur.

Yves Blieck, directeur van Autodesk Benelux zal het symposium openen. Tussen de plenaire presentaties, zijn er per vakgebied meerdere workshops. Voor werktuigbouwkundigen zal er in sessies aandacht worden besteed aan alle beschikbare 2D en 3D AutoCAD-applicaties en de nieuwste 3D solid- en surface modeller: Autodesk Inventor.
Voor de bouwkundigen zijn er presentaties van AutoCAD Architectural Deskop, GBA, Alfa 2000 en Delta Pi.
Op het gebied van geografiche informatie systemen (GIS) komt standaardisatie en WAP ruimschoots aan de orde. Er zijn sessies over AutoCAD Map en Autodesk MapGuide en ook over AutoCAD Land Development Desktop als civiele toepassing.
Voor ontwerpers in de installatie- en elektrotechniek zullen applicaties zoals StabiCAD en Nordined illustreren dat tekeningen en schema's steeds meer worden gegenereerd. Oplossingen voor documentenbeheer worden gedemonstreerd door Cyco. Naast AutoManager WorkFlow wordt ook de nieuwe AutoManager Meridian geïntroduceerd. Om een papieren archief na het scannen toegankelijk te maken voor bewerking met CAD zijn er demonstraties van applicaties als Rasterex en Autodesk CAD Overlay.
Alle genoemde oplossingen bieden onbegrensde mogelijkheden door gebruik te maken van Internet. Hard- en software zijn er klaar voor. Maar hoe staat het met uw organisatie? Ook hieraan wordt ruimschoots aandacht besteed middels een praktijkvoorbeeld van kennismanagement met internet.

Gedurende de dag is er gelegenheid om individuele snelheidsrecords te breken. Onder begeleiding van professionele coureurs kunt u bij hoge snelheden kennismaken met het TT-circuit.

De organisatie van het symposium is in handen van de noordelijke regio's van de Ingenieursverenigingen NIRIA en KIVI in samenwerking met CADventure en Cadix Automatisering.

Symposium Future of Design,
Dinsdag 9 mei 2000, van 09.00 tot 16.45 uur
Locatie: op en rond het TT-circuit te Assen
Aan deelname zijn geen kosten verbonden.
Inlichtingen en opgave: Helder & Partners, Marketing & Communicatie, tel: 0591-371512
Symposiumorganisatie:
Helder & Partners, Marketing & Communicatie, Wezup Telefoon: 0591-371512 Fax: 0591-372127

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie