Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voorronden Jeugdserie wedstrijdsurfen uitgesteld

Datum nieuwsfeit: 10-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
KNWV

DATUM: 10-5-2000

WEDSTRIJDSURFEN - Jeugd, voorronden Jeugdserie uitgesteldEerste voorronde Dutchtone Jeugdserie Windsurfen 2000 bij WSV De Kreekrakkers

Naar aanleiding van het constateren van goudalg in de Binnenschelde bij Bergen op Zoom heeft het bestuur van WSV De Kreekrakkers uit Bergen op Zoom, na overleg met de gemeente Bergen op Zoom en het KNWV, besloten de eerste voorronde van de Dutchtone Jeugdserie Windsurfen, die gepland staat op zaterdag 13 mei 2000, af te gelasten.

In overleg met het KNWV zal getracht worden zo spoedig mogelijk een nieuwe datum te zoeken voor de voorronde van deze jeugdserie
windsurfen. Zodra de nieuwe datum bekend is zal deze worden
gepubliceerd op de websites van het KNWV (www.knwv.nl) en van WSV De Kreekrakkers (surf.to/kreekrakkers)

Informatie Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Martijn Rijk van WSV De Kreekrakkers via tel. 06-26326001 of e-mail (kreekrakkers@tikkel.nl) of met Hylke Steensma van het KNWV via tel. 030-6566587 of via e-mail (hylke.steensma@knwv.nl)

Laat meer artikelen zien over: WedstijdSport: Windsurfen

Noot voor de pers: Onze PR afdeling besteedt veel zorg aan de
publicatie van haar (nieuws)artikelen. Desondanks bestaat er de mogelijkheid dat er onjuiste informatie vermeld staat in dit artikel. Indien u denkt dat dit het geval is dan kunt u een bericht sturen naar onze Online PR service door het formulier in te vullen, een postzegel is niet nodig.
Voor informatie en/of uitslagen kunt u contact opnemen met het KNWV, Yvonne Graffner ((yvonne.graffner@knwv.nl)). Bellen kan natuurlijk ook:(030) 656 65 70.

xx


_

KNWV - Postbus 87 - 3980 CB Bunnik - Tel.: 030-6566550 - Fax: 030-6564783 - (info@knwv.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie