Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe voorzitter Haagse Welstandscommissie

Datum nieuwsfeit: 10-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag


Persberichten >> Nieuwe voorzitter Haagse Welstandscommissie

Mw. De Boer-Kommers is door Burgemeester en Wethouders voor drie jaar benoemd tot voorzitter van de Welstandscommissie. Dit gebeurde overeenkomstig de eenstemmige adviezen van de commissie voor Ruimtelijke Ordening, Stadvernieuwing en Volkshuisvesting en de commissie voor Verkeer, Binnenstad en Beschermde Stadsgezichten van 12 april 2000. De Welstandscommissie adviseert het gemeentebestuur op het gebied van architectuur en stedenbouw.

De Welstandscommissie kan rekenen op een deskundig voorzitter. De basis hiervoor werd gelegd op de Technische hogeschool Delft, waar mw. De Boer-Kommers als bouw- en stedenbouwkundige afstudeerde. Vanaf 1979 werd ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie