Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Benoemingen Ministerie van Defensie

Datum nieuwsfeit: 10-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

MINISTERIE DEF

www.mindef.nl

MINDEF: PERSMEDEDELING

Per 17 april jongstleden is de functie van directeur economisch beheer Koninklijke Marine toegewezen aan de heer R.H.J. Bongers. Hiervoor was hij werkzaam als souschef materieelsverwerving bij DMKM. Hij volgt de heer drs. C.L. Berg op die op 1 maart een betrekking buiten de Koninklijke Marine heeft aanvaard.

Eind juli 2000 zal commandeur J. van der Aa (53) worden belast met de functie van plaatsvervangend bevelhebber der zeestrijdkrachten. Hij lost schout-bij-nacht Klaver af onder gelijktijdige bevordering tot schout-bij-nacht.

Van der Aa zal op zijn beurt in zijn huidige functie van souschef plannen bij de marinestaf tezijnertijd worden opgevolgd door kapitein ter zee P.S. Bedet (48). Medio augustus zal Bedet worden bevorderd tot commandeur en van der Aa aflossen.

In september 2000 zal schout-bij-nacht R.A.A. Klaver (50) de functie van 'Deputy Commander in Chief Eastern Atlantic' (DEPCINCEASTLANT) gaan vervullen onder gelijktijdige bevordering tot vice-admiraal.

In de tweede helft van 2000 zal de functie van souschef technische afdelingen bij de directie materieel Koninklijke marine worden toegewezen aan kapitein ter zee W.A. Dekker. Commandeur A.P. Hummel die hiervoor deze functie bekleedde, zal de dienst met leeftijdsontslag verlaten.

Eveneens in de tweede helft van 2000 wordt kapitein ter zee ir. R.D. Monhemius belast met de functie van algemeen directeur Marinebedrijf, onder gelijktijdige bevordering tot commandeur. Hij lost commandeur H.A. Marsman af die de marine met leeftijdsontslag gaat verlaten.


10 mei 00 15:54

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie