Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Lezingen vier filosofen in Theater de Roestbak in Almere

Datum nieuwsfeit: 10-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Universiteit van AmsterdamIn Theater de Roestbak in Almere zullen vier filosofen in een lezingencyclus spreken over de visies op de mens en de maatschappij van vier moderne filosofen. De lezingencyclus wordt georganiseerd door het bureau Studium Generale van CREA, de culturele organisatie van de Universiteit van Amsterdam. Op vier woensdagavonden om acht uur zullen de sprekers hun licht laten schijnen op achtereenvolgens Nietzsche, Wittenstein, Habermas en Foucault. Alle sprekers hebben gepubliceerd over de moderne filosofen in kwestie.

Van oorsprong is filosofie bij de Grieken een poging om vanzelfsprekendheden te ontmaskeren en zo de schijnzekerheden onderuit te ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie