Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Stadsmolen in Maassluis week langer afgesloten

Datum nieuwsfeit: 11-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Maassluis

Persbericht

Kenmerk: E.096
Datum: 4 mei 2000

Stadsmolen 1 week langer afgesloten

De herinrichtingswerkzaamheden aan de Stadsmolen nemen een week langer in beslag. De planning was dat vanaf dinsdag 9 mei de buslijnen 126 - 136 en 138 weer normaal over de Stadsmolen konden rijden. Helaas, de werkzaamheden duren een week langer. Tot dinsdag dinsdag 16 mei blijft de verandering in de route van kracht en vervallen de haltes aan de Dr. Jan Schoutenlaan en aan de Stadsmolen. Vervangende haltes staan op de hoek Lijsterlaan/Burg. van Reesstraat en de hoek Stadsmolen/Dr. A. Schweitzerdreef.

De route richting Den Haag is: Lijsterlaan - l.a. Burg. van Reesstraat - r.a. Dr. Albert Schweitzerdreef en verder de normale route. Richting Maassland/Marconiplein gaat de route in omgekeerde volgorde.

Ook de buslijnen 125 en 137 blijven een week langer de andere route rijden en ook hier blijven daarom de veranderingen van kracht. Voor lijn 137 betekent dit dat de haltes aan de Stadsmolen en de Stellingmolen vervallen, voor lijn 125 dat de haltes: Einthovendreef, Van der Waalsdreef, Röntgendreef en Stadsmolen vervallen en voor beide lijnen de vervangende halte aan de Burg. Wesselinkstraat.

De bussen rijden: Merellaan - r.a. Kwartellaan - l.a. Lijsterlaan - Dr. Jan Schoutenlaan - r.a. keerlus Burg. Wesselinkstraat vice versa.

Laatste wijziging: 10 May 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie