Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nominaties 'het leerbedrijf van het jaar 2000'

Datum nieuwsfeit: 11-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

H e t L e e r b e d r i j f v a n h e t j a a r 2 0 0 0 De genomineerde

Opleiden in het beroepsonderwijs vindt voor een belangrijk deel plaats in de praktijk. Zo ook bij de opleidingen tot voetverzorger, schoonheidsspecialist en kapper. Dat praktijkgedeelte is de laatste tijd steeds belangrijker geworden. Terecht! KOC NEDERLAND wil dat belang ook naar buiten toe meer bekendheid geven. Daarom is besloten om jaarlijks te komen tot de verkiezing 'Leerbedrijf van het jaar'.

Op maandag 5 juni zal per branche binnen de sector uiterlijke verzorging (Haarverzorging, Schoonheidsverzorging en Voetverzorging) een winnaar bekend worden gemaakt. De genomineerde leerbedrijven bij deze eerste editie zijn:

* Martin de Haan Intercoiffure uit Edam

* Interhair Freddy uit Oldenzaal

* Jabeau Hairstyling uit Kerkrade

* Kuuroord Fontana uit Nieuwe Schans

* Beauty Center De Lelie uit Ommen

* Thermen Barendrecht uit Barendrecht

* Mandy Peeters Sarrenheuvel uit Tilburg
* Mevrouw Smets uit Gulpen

Deze genomineerde leerbedrijven zijn na een selectieronde beoordeeld door een deskundige jury, bestaande uit een onafhankelijke voorzitter, een school- en een branchevertegenwoordiger. De winnaars ontvangen naast de titel "Leerbedrijf van het jaar 2000" een kunstwerk en een geldbedrag. Uiteindelijk zal een overall winnaar uit de envelop komen die de sector uiterlijke verzorging vertegenwoordigt bij de landelijke hoofdverkiezing. Een verkiezing waar elke branche-sector is vertegenwoordigd met een leerbedrijf en die georganiseerd wordt door het ministerie van OC&W en alle landelijke organen.


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie