Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

WRQ lanceert wereldwijd EAI Alliance Program

Datum nieuwsfeit: 11-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
WRQ lanceert wereldwijd EAI Alliance Program

Nieuw programma vormt uitbreiding van het succesvolle Apptrieve solution providerprogramma om complete EAI-oplossingen te bieden aan solution providers, consultants en hun klanten

Den Haag, 11 mei 2000 - WRQ introduceert haar wereldwijde EAI Alliance Program, bedoeld voor het opleiden van geautoriseerde experts die klanten kunnen helpen met het versnellen van de overstap naar e-business via Enterprise Application Integration (EAI). Dit nieuwe programma is een uitbreiding van het WRQ Authorized Apptrieve Solution Provider Program dat in oktober 1999 werd gelanceerd.

"In de huidige, op Internet gebaseerde e-business-omgeving vragen klanten om een gekwalificeerde kanaal partnersdat die in staat zijnis om uitgebalanceerde oplossingen te bieden die het gebruik van bestaande systemen optimaliseren en nieuwe ontwikkelingen mogelijk maken optimaal gebruik maken van de bestaande systemen en bovendien zijn voorbereid op toekomstige groei," zegt Shaun Wolfe, vice president van de integration business unit van WRQ. "Het EAI Alliance Program is van groot belang in deze omgeving. Het programma stelt het kanaalpartners in staat om de noodzakelijke vaardigheden en kennis op te doen en extra service aan klanten te bieden."

WRQ's EAI Alliance Program is gericht op de zakelijke behoeften van system integrators, consultants en hun professionele web/e-business-architecten en system engineers. Het programma zal gespecialiseerde autorisatie en educatie bieden voor alle EAI-oplossingen van WRQ, waaronder WRQ Apptrieve en WRQ SuperNova. Om de geautoriseerde status te bereiken moeten de EAI-alliantiepartners minimaal onder andere drie door WRQ getrainde technici en verkopers in dienst hebben, deelnemen aan de WRQ trainingen voor ontwikkelaars en verkopers, plus een jaarlijkse bijdrage betalen voor het programma.Verder ontvangen WRQ Alliance Partners speciale mentor-services van WRQ's Consulting Services-teamWRQ, ondersteuning op het gebied van ontwikkeling en integratiegepersonaliseerde techniek en ontwikkeling, en krijgen zij met voorrangdirecte toegang tot het customer service supportteam.

"Enterprise application integratie is een essentiële voorwaarde voor echte supply chain management en e-business. We gebruiken WRQ SuperNova omdat het de beste oplossing is voor het integreren van alle systemen, en niet alleen de grote ERP-applicaties," zegt Marco Spoel, global technology director van Magnus Management Consultants in Nederland. "We zijn zeer tevreden over de aandacht die WRQ heeft voor haar EAI-producten en onze klanten."

"Het integreren van bedrijfsprocessen is één ding, het integreren van applicaties is heel iets anders, in SuperNova komen beide samen" zegt Vincent Jansen, Managing Director van BBIT, een partner van WRQ. "In SuperNova komen beide samen."

Over WRQ
WRQ, opgericht in 1981, ontwikkelt software voor het koppelen, het beheren en het beveiligen van bedrijfsnetwerken. Deze softwareoplossingen helpen beheersen en bieden een hoge kwaliteit. De WRQ-producten worden ondersteund door WRQ's Guide Services technisch supportprogramma. WRQ is een particuliere onderneming en behoort tot de 17 grootste onafhankelijke PC-softwareleveranciers in de Verenigde Staten. Het bedrijf beschikt wereldwijd over vestigingen en distribueert zijn producten in meer dan vijftig landen via een wereldwijd distributeursnetwerk. Het hoofdkantoor bevindt zich in Seattle (VS). Het Europese hoofdkantoor is sinds 1989 gevestigd in Den Haag. In Nederland worden de WRQ-producten gedistribueerd door BMC Software Services in Den Haag en Cosyco Software in Eindhoven. De distributeur in België is Cosyco Software België in Vilvoorde.
VOOR MEER INFORMATIE
WRQ, Vanessa Bakker, tel. + 31 (0)70 - 375 11 00 of Monogram Communication Strategies (MCS) B.V., Anneke de Kort, tel. + 31 (0)23 - 562 82 08
WRQ is te bereiken op het Web: www.wrq.com

WRQ, het WRQ-logo, WRQ Guide Services en Reflection zijn handelsmerken van WRQ, Inc. en zijn geregistreerd in de Verenigde Staten en in andere landen. Reflection EnterView, Reflection Hands-Free Administration, WRQ Express en AtGuard zijn handelsmerken van WRQ, Inc. Andere merk- en productnamen zijn handelsmerken van hun respectieve houders.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie