Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Softwarebeveiliging van Rainbow voor tweede jaar beste keus

Datum nieuwsfeit: 11-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Softwarebeveiligingsleutel van Rainbow voor tweede jaar beste keus

Hengelo, 11 mei 2000 - De SentinelSuperPro softwarebeveiligingssleutel ontving voor het tweede opeenvolgend jaar de prestigieuze "Readers Choice Award" van het Visual Basic Programmers Journal (VBPJ). De lezers van het Amerikaanse blad kenmerkten de SentinelSuperPro van Rainbow Technologies als de top voor softwarebeveiliging.

SentinelSuperPro biedt softwareontwikkelaars de veiligste en meest flexibele beveiliging die verkrijgbaar is. SentinelSuperPro beschikt over 14 veld-geactiveerde algoritmes, 128 bytes geheugen en de door Rainbow gapatenteerde ASIC (Application Specific Integrated Circuit). Hierdoor is SentinelSuperPro het enige beveiligingsmiddel dat de voordelen combineert van meerdere algoritmes, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie