Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

HAN heeft Europese primeur met mastersopleiding multimedia

Datum nieuwsfeit: 11-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nieuw: Europese Masters in Multimedia Education and Consultancy
Een opleiding tot multimediaspecialist met universitaire graad.

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (Faculteit Educatie/Instituut voor Leraar en School) biedt deze nieuwe post-hbo opleiding aan samen met Hogescholen en Universiteiten in zes andere Europese staten: Groot Brittannië, Finland, Zweden, Oostenrijk, Tsjechië en Spanje. Zo'n breed gedragen gezamenlijke aanpak is uniek.
Dat maakt de opleiding voor studenten tevens uniek: studenten studeren niet alleen individueel, maar ook in teamverband met Nederlandse studenten en met studenten uit andere landen, begeleid door een internationaal team van specialisten... en allemaal voor een belangrijk deel vanuit hun eigen werkkamer en achter hun eigen PC. De HAN biedt als enige in Nederland een dergelijke gespecialiseerde opleiding op universitair niveau aan.

De afgestudeerde student kan een centrale rol vervullen in het ontwikkelen en opzetten van, beheren van en adviseren over multimediale projecten binnen een bedrijf, een school, een museum of andere (semi)overheidsinstellingen. Bovendien is hij/zij specialist in de scholing van gebruikers en collega's tijdens en na het implementatieproces van zo'n project. De studie is in deeltijd (drie jaar) en start per 1 september 2000. Studenten kunnen dus tijdens hun studie (blijven) werken.
Inschrijving: voor 1 september 2000

Een met succes afgeronde studie leidt tot een internationaal erkend Masters diploma, verstrekt door Sheffield Hallam University (GB).
Meer informatie ook op de internetsite van de HAN:
www.han.nl (onder post-hbo opleidingen).

Inlichtingen/contactpersoon:

Steef Woldinga, opleidingscoördinator.
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Faculteit Educatie / Instituut voor Leraar en School
Postbus 30011
6503 HN Nijmegen
tel. 024 3459878
email (steef.woldinga@fe.han.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie