Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ondertekening convenant opvangcentrum asielzoekers Leiden

Datum nieuwsfeit: 11-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Ondertekening convenant opvangcentrum asielzoekers

De komst van het opvangcentrum voor asielzoekers Nieuweroord wordt vandaag bekrachtigd door een convenant. Wethouder Laurier en de buurtvertegenwoordigers ondertekenen vandaag, donderdag 11 mei, deze overeenkomst. In de tijdelijke recreatieruimte van het opvangcentrum (het tentgebouw op het tennisveld naast Nieuweroord ) zullen belangstellenden deze handeling van dichtbij kunnen aanschouwen.

Vanaf 19.30 uur ligt o.a. de volledige tekst van het convenant ter inzage. Om 20.00 verstrekken Leidse gemeenteambtenaren aanverwante informatie waaronder een toelichting op het convenant. Om ongeveer 21.30 uur zal het officiële gedeelte van deze avond worden afgesloten met de ondertekening.
...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie