Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persbijeenkomstenoverzicht Schoep & Van der Toorn

Datum nieuwsfeit: 11-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Mei 2000

Bijgaand stuur ik u ter informatie een overzicht van persbriefings/interviews die Schoep & Van der Toorn organiseert. Dit overzicht sturen wij een selecte groep journalisten aan het begin van iedere maand toe. Mocht u hier geen interesse in hebben, dan horen wij dit graag. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de accountmanagers die bij elk event/interview vermeld worden. Ons algemene telefoonnummer is: 020 ? 487 4000.


1. Onderwerp: Introductie nieuwe IBM RS/6000 servers Locatie: telefonisch interview
Datum: 11 mei 2000, tijd in overleg
Informatie: (tara.vanoyen@svdt.nl)


2. Onderwerp: Gebruikersconferentie van Genesys Telecommunications Laboratories
Locatie: Okura Hotel in Amsterdam
Datum: 14 t/m 17 mei 2000
Informatie: (ingrid.mooij@svdt.nl)


3. Onderwerp: Seminars van Navision Software Datum: 16 mei 2000 Aannemers

16 mei 2000 Gezondheidszorg
17 mei 2000 Voedingsmiddelenindustrie (gaat misschien niet door)

7 juni 2000 Aardappelen, Groente en Fruit
27 juni 2000 Fashionbranche Informatie: (ingrid.mooij@svdt.nl)


4. Onderwerp: Strategic Sourcing Seminar van IBM Global Services Datum: 15 mei 2000
Locatie: Hilton Hotel, Schiphol
Informatie: (ingrid.mooij@svdt.nl)


5. Onderwerp: e-procurement zet het traditionele inkoopproces op zijn kop Locatie: IBM in Zoetermeer
Datum: 17 mei 2000
Informatie: (ingrid.mooij@svdt.nl)


6. Onderwerp: IBM Content Manager en DB2 Universal Database Versie 7 Locatie: IBM Hoofdkantoor, Amsterdam
Datum: 24 mei 2000, tijd in overleg
Informatie: (ellen.janssen@svdt.nl)


7. Onderwerp: Deelname Genesys Telecommunications Laboratories aan het evenement
Call Center Solutions
Datum: 24 t/m 26 mei 2000
Locatie: RAI in Amsterdam
Informatie: (ingrid.mooij@svdt.nl)


8. Onderwerp: Planet Tivoli
Datum: 6 t/m 8 juni 2000
Locatie: Madrid
Informatie (ingrid.mooij@svdt.nl)


9. Onderwerp: Interviews n.a.v. introductie Netvista van IBM PSG Datum: Vanaf heden
Locatie: IBM in Amsterdam
Informatie: (ina.vandermeulen@svdt.nl)


10. Onderwerp: Tridion organiseert reeks ?E-marketing Roundtables? Datum: Midden juni
Informatie: (ingrid.mooij@svdt.nl)


1. IBM introduceert op 11 mei 2000 een aantal nieuwe UNIX servers voor midrange klanten, allen gebaseerd op dezelfde kopertechnologie als die van de IBM RS/6000 S80. Door toevoeging van deze nieuwe midrange servers past IBM dus kopertechnologie toe in haar gehele RS/6000-productlijn - van workstations tot midrange servers tot supercomputers. De volgende IBM executives zijn op 11 mei beschikbaar voor telefonische interviews over deze annoncering:

- Michel Teyssedre: IBM President Director RS/6000 EMEA (beperkt beschikbaar)

- Leo Steiner: IBM Director Networking (beperkt beschikbaar)
- Dominique Duval: IBM VP Systems Marketing
- Ian Roscow: IBM Business Manager EMEA - technical
Voor informatie kunt u contact opnemen met Tara van Oyen, Schoep & Van der Toorn, email adres: (tara.vanoyen@svdt.nl).


2. Getting Closer
Van 14 t/m 17 mei vindt in het Okura Hotel in Amsterdam de gebruikersconferentie van Genesys Telecommunications Laboratories plaats. De gelegenheid ´to get closer´ met klanten, partners en het management van Genesys!
Ruim 250 leden van het top- en middenkader van o.a. KPN Telecom, Mercedes-Benz, PriceWaterhouseCoopers, CMG, Alcatel, Siemens, Merita Nordbanken en BT Syncordia zullen op de conferentie aanwezig zijn.
Op de expo van G-Force zijn alle klanten en partners van Genesys vertegenwoordigd. Een bezoek aan de expovloer biedt dan ook een goed beeld van de belangrijkste ontwikkelingen in de branche. Bovendien biedt het de gelegenheid om van gedachten te wisselen met de belangrijkste spelers in de telecombranche.

Op maandag 15 mei geeft de kersverse CEO Ad Nederlof de aftrap met zijn presentatie, waarna Alec Miloslavsky, een van de oprichters van Genesys, de Genesys product roadmap presenteert.

Het programma van G-Force biedt iedereen de gelegenheid zijn eigen agenda samen te stellen. Voor de pers is de maandagmiddag vrijgemaakt voor 1-op-1 interviews met leden van het topmanagement van Genesys. Alec Miloslavsky, Ad Nederlof en Paul Uijtewaal zijn beschikbaar voor een gesprek. Voor een toelichting op de activiteiten van de drie nieuwe business units van Genesys kunt u terecht bij de unit managers Noelle Leca (eCommerce), Laurent Philonenko (Service Provider) en Max Raphalen (Enterprise).

In een aantal parallelle sessies gaan vertegenwoordigers van o.a. KPN Telecom, Andersen Consulting en PriceWaterhouseCoopers in op trends en ontwikkelingen in de branche, zoals E-commerce, CRM en kwaliteitsmanagement. Daarnaast worden door klanten als CMG, Mercedes-Benz en Alcatel aandacht besteedt aan de praktijk. Ook de technische ontwikkelingen in de branche komen aan bod en er zijn sessies die ingaan op aanverwante onderwerpen zoals interactieve TV en online training van call center medewerkers. (Een volledig overzicht van de parallelle sessies is op te vragen bij Brodeur Schoep & Van der Toorn.)

Wij nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn op G-Force en van gedachten te wisselen met de top van de telecombranche. Wilt u G-Force bijwonen en/of een interview met een vertegenwoordiger van Genesys, dan kunt u contact opnemen met Ingrid Mooij, 020 - 487 40 00 of via e-mail (ingrid.mooij@svdt.nl).


3. Navision Software, de toonaangevende leverancier van Enterprise Business Solutions, organiseert vanaf april 2000 een serie branchespecifieke seminars. Een aantal van deze seminars is al achter de rug. Deze waren bestemd voor de branches Machine- en Apparatenbouw & Toeleveranciers, Fashion, Projectorganisatie, Assurantiën, Technische Groothandel en Onroerend Goed Management.

Voor meer informatie over de inhoud van deze seminars of voor deelname, kunt u contact opnemen met Ingrid Mooij,
020 - 487 40 00 of via e-mail (ingrid.mooij@svdt.nl).

4. Welk effect heeft de netwerkeconomie op bedrijven? In een wereldeconomie die zich kenmerkt door globalisering, snelle technologische ontwikkelingen en toenemende concurrentie, is het zaak dat bedrijven zich richten op hun kernactiviteiten. Aan de andere kant zullen organisaties moeten inspelen op de dynamiek die het Internet veroorzaakt in de business-to-business en business-to-consumer markten. Maar hoe past een organisatie zich in deze nieuwe zakelijke omgeving in de netwerkeconomie aan?

Op die vraag krijgen organisaties antwoord tijdens het Strategic Sourcing Seminar van IBM Global Services. Dit seminar vindt plaats op 15 mei 2000 in het Hilton Hotel op Schiphol van 13.00 tot 19.00 uur. Het seminar is ook toegankelijk voor journalisten. Naast het bijwonen van het seminar, zijn interviews mogelijk met:

- Mirko Lukács, Expertise Centre Manager, European Consulting and Management Services, International Data Corporation
- Hans van den Broek, Directeur Strategic Sourcing, IBM Global Services
- Jack van Driel, Executive e-business Briefer & Paradoxiologist
- Marco Pesie, Gesprekspartner Pesie Business Innovatie bv.
- Martin van der Meer, IBM Global Services, Business Innovation Services, Practice Leader for Mergers & Acquisitions and Application Management Services (AMS)

Tijdens het seminar zullen naast bovenstaande sprekers, ook Marco Pesie, Pesie Business Innovatie bv en Robert Piceni, Algemeen Directeur Piceni Electronic Publishing Concept, u informeren over de nieuwe manieren om informatie en processen in uw organisatie optimaal te benutten. Bovendien schetsen zij de mogelijkheden hoe daadwerkelijk geld verdiend kan worden én bespaard in de nieuwe online-economie.

U kunt zich opgeven voor het seminar door contact op te nemen met Ingrid Mooij, 020 - 487 40 00 of via e-mail (ingrid.mooij@svdt.nl). Hier kan ook de brochure opgevraagd worden waarin meer over het programma en de onderwerpen is opgenomen.


5. IBM Global Services organiseert op 17 mei aanstaande een informatieve dag over e-procurement. Tijdens deze dag zullen onder andere presentaties gegeven worden door Joost Schutten, e-business Services IBM Nederland, dr. Finn Wynstra, Faculteit Technologie Management TU Eindhoven, Juliet Haworth, Procurement IBM Europe en Clifford Bos, directeur ChemicalsWorld.com. Deze dag zal plaatsvinden op de locatie van IBM in Zoetermeer.

Voor meer informatie, of als u deel wilt nemen, kunt u contact opnemen met Ingrid Mooij, 020 - 487 40 00 of via e-mail (ingrid.mooij@svdt.nl)


6. IBM introduceerde in maart IBM Content Manager, een geïntegreerde set producten - gebaseerd op DB2 Universal Database - waarmee bedrijven de explosief toenemende hoeveelheid digitale informatie beter kunnen beheren. IBM Content Manager stelt klanten in staat alle soorten digitale content te integreren, te delen en er optimaal gebruik van te maken. Met de recent aangekondigde nieuwe versie van IBM's DB2 Universal Database (versie 7) kan dit nog sneller, robuuster en veiliger. Voor bedrijven betekent dit hogere productiviteit, operationele efficiency en concurrentievoordeel.
Op 24 mei 2000 is Mike Blake, Manager Data Management EMEA, in Nederland en hij zal beschikbaar zijn voor interviews over IBM Content Manager en DB2 Universal Database versie 7. Hij zal daarbij ook een demonstratie geven van de mogelijkheden van IBM Content Manager.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Ellen Janssen, Schoep & Van der Toorn, email adres: (ellen.janssen@svdt.nl).


7. Genesys neemt van 24 t/m 26 mei deel aan het evenement Call Center Solutions in de RAI in
Amsterdam. Volgens Genesys gaat het uiteindelijk allemaal om: het reduceren van de kosten, het verhogen van de inkomsten en de winst, betere klantcontacten, lange termijn relaties, concurrentiekracht en fusies & overnames: de bedrijfsdoelstellingen!

Wie van Genesys er allemaal beschikbaar zullen zijn voor een interview, kunt u te weten komen bij Ingrid Mooij 020 - 487 40 00 of via e-mail (ingrid.mooij@svdt.nl).


8. Ook dit jaar weer wordt de gebruikersbijeenkomst van Tivoli Systems, genaamd Planet Tivoli, weer georganiseerd. Dit keer in Madrid en wel op 6,
7 en 8 juni. Het algemene thema van Planet Tivoli dit jaar: ´managing technology in the move towards e-business´.

Wilt u op de hoogte worden gehouden van het programma van Planet Tivoli, dan kunt u contact opnemen met Ingrid Mooij,
020 - 487 40 00 of via e-mail (ingrid.mooij@svdt.nl).

9. IBM introduceert Netvista, een nieuw innovatief concept dat bestaat uit ´All in One' en Legacy free modellen. Deze fraai ontworpen internet PC´s zijn vanaf begin juli te verkrijgen. Patrick Bakker is in de maand mei beschikbaar dit nieuwe concept verder toe te lichten en een demo model te laten zien.

Mocht u een afspraak willen maken of meer informatie willen, neem dan contact op met Ina van der Meulen, per e-mail: (ina.vandermeulen@svdt.nl) of per telefoon: 020 - 487 40 00.


10. In een eerder overzicht meldden wij dat Tridion begin mei de eerste van een reeks ´E-marketing Roundtables´ organiseert. Deze roundtable is echter verschoven naar midden juni. De definitieve datum wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.


Onderwerpen die o.a. aan de orde zullen komen zijn:
- Online consistent merken neerzetten in verschillende landen
- Creëren van een lokale ´web presence´ die relevant en interessant is voor verschillende lokale markten

- Managen van web content voor meerdere websites en andere online media
- Aantrekken en vasthouden van klanten met gepersonaliseerde, op-maat informatie

- Interactie met klanten via het online medium van hun keus (Web, WAP, iTV)

Als u geïnteresseerd bent en op de hoogte gehouden wilt worden van de definitieve datum, neem dan contact op met Ingrid Mooij, 020 - 487 40 00 of via e-mail (ingrid.mooij@svdt.nl).


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie