Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jongerenloket Groningen van start

Datum nieuwsfeit: 11-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Groningen


Jongerenloket Groningen van start
11 mei 2000

Woensdag 10 mei ondertekenden wethouder Tjerk Bruinsma (Sociale Zaken, Arbeidsmarktbeleid en Welzijn), wethouder Henk Pijlman (Onderwijs) Klaas Dekker, voorzitter Stichting WeerWerk Groningen en Regionaal Directeur Arbeidsvoorziening Noord-Nederland Harrie Bosch een samenwerkingsovereenkomst voor het deze week gestarte Jongerenloket in de stad Groningen. Het Jongerenloket Groningen richt zich op jongeren in de leeftijdscategorie 15 tot 23 jaar die woonachtig zijn in de gemeente Groningen en die niet vallen onder de verantwoordelijkheid van het reguliere onderwijs. Het gaat om jongeren die ondersteuning behoeven op het terrein van scholing, werk en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie