Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 11-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 11-05-2000 2e Persbericht 11 mei 2000

Berichten uit de regio

Eindhoven: Meisje verkracht
Donderdagmiddag is er door een 15-jarig meisje aangifte gedaan van verkrachting. Naar nu blijkt is het meisje vrijdagavond tussen 22.00 uur en 22.15 uur op het Stadhuisplein verkracht door een getinte man van ongeveer 30 jaar oud, 1.83 cm lang, onverzorgd uiterlijk met zeer kort haar en gekleed in een donkergroen trainingsjas met rits. Ten tijde van het feit was er volop publiek in het uitgaanscentrum aanwezig. De politie verzoekt mensen die iets gezien hebben zich te melden. Tel. Politie Eindhoven Binnenstad 040 2330400.
Eindhoven: Verdachte in vrijheid gesteld
De 31-jarige Rotterdammer die dinsdagmiddag door de politie is aangehouden in verband met mogelijke betrokkenheid bij de schietpartij aan de Kloosterdreef is donderdagmiddag in vrijheid gesteld. De man had zelf een verklaring afgelegd bij de politie waaruit betrokkenheid bij de schietpartij bleek. Tijdens het politieverhoor bleek dat de man zijn verklaring helemaal niet klopte en dat hij niet langer als verdachte voor deze zaak kon worden aangemerkt.
Eindhoven: Dief aangehouden
Donderdagmiddag rond 14.45 uur is in de Uiverlaan een 36-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man was bij een winkel aan de Tongelresestraat naar binnen gegaan. Toen het personeel bezig was een klant te helpen zag de man kans om de personeelsruimte in te lopen en daar uit een handtas een portemonnee met geld te stelen. Een klant zag dat en waarschuwde het personeelslid. Beiden wisten buiten op straat de verdachte aan te houden. Hij werd overgedragen aan de politie. De man had de portemonnee in een straatputje gegooid. Er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Aarle Rixtel: Snelheidscontrole
Donderdagmorgen tussen 8.00 en 10.00 uur is in Aarle Rixtel op de Helmondseweg een snelheidscontrole gehouden. Er zijn 369 voertuigen gecontroleerd waarvan er 110 een bon hebben gekregen. Hoogste snelheid 89 km/u i.p.v. 50 km/u.

Bakel: Snelheidscontrole
In Bakel op de Gemertseweg is donderdagmorgen tussen 11.00 uur en 12.30 uur gecontroleerd op de maximum snelheid. Er zijn 481 voertuigen gecontroleerd waarvan er 77 op de bon gingen. Snelste 92 km/u i.p.v. 50 km/u.

De Rips: Snelheidscontrole
Op de Burgemeester van de Wildenberglaan in De Rips is donderdagmiddag tussen 13.00 en 14.30 uur gecontroleerd op de maximumsnelheid. Ter plaatse was een snelheidsbeperking van 60 km/u. Er zijn 316 voertuigen gecontroleerd waarvan er 46 een bekeuring kregen. Hoogste snelheid 87 km/u.

Sterksel : Snelheidscontrole
Op de Heezerweg in Sterksel, buiten de bebouwde kom, is donderdagmorgen tussen 7.00 en 9.35 uur een snelheidscontrole gehouden. Er werden 500 voertuigen gecontroleerd waarvan er 27 een bekeuring kregen. Hoogste snelheid 111 km/u.

Heeze: Snelheidscontrole
In Heeze op de Geldropseweg is donderdag tussen 11.45 uur en 15.30 uur een snelheidscontrole gehouden. Er zijn 1800 voertuigen gecontroleerd en daarvan hebben er 120 een bekeuring gekregen. Hoogste snelheid 73 km/u.

Best: Auto-inbraak
In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in en geparkeerde auto op de Jacob van Heemskerkstraat in Best. Een portier van de auto werd opengebroken en de dief nam de autoradio en 7 Cds mee.
Eindhoven: Verkeerscontrole
Donderdag tussen 08.30 en 15.00 uur is door de politie een verkeerscontrole gehouden op de kruisingen Gabriel Metsulaan met de Geldropseweg en op de Sint Jorislaan met de Stratumsedijk. Er zijn 7 bekeuringen opgemaakt voor het rijden door rood en 7 bekeuringen voor het volgen van een andere rijrichting dan het voorsorteervak aangeeft.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie