Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Effectenbank Stroeve start vestiging Den Haag met seminar

Datum nieuwsfeit: 11-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Actueel


-PERSBERICHT-

Amsterdam
9 mei 2000

Beleggingsseminar

EFFECTENBANK STROEVE START VESTIGING DEN HAAG

Effectenbank Stroeve N.V. heeft sinds kort haar dienstverlening uitgebreid met de start van een vertegenwoordiging in Den Haag. Effectenbank Stroeve wil met de uitbreiding van het netwerk beter inspelen op de behoefte van haar cliënten aan persoonlijker contact. Ter gelegenheid van de officiële opening van Stroeve Den Haag vindt op donderdag 11 mei in hotel-restaurant Des Indes een beleggingsseminar plaats. Met als centraal thema "Visie op beleggen". Initiatief
Effectenbank Stroeve te Amsterdam is gespecialiseerd in beleggingsadvisering en vermogensbeheer voor de particuliere belegger. Terwijl andere banken vestigingen sluiten, breidt Effectenbank Stroeve haar netwerk juist uit.
J.E. Stroeve, voorzitter van de directie, over de uitbreiding van het netwerk: "Wij merken dat er een toenemende vraag is van onze cliënten buiten Amsterdam naar een persoonlijker contact binnen onze organisatie. In combinatie met onze voortreffelijke service, kunnen wij met de uitbreiding van ons kantorennetwerk nog beter inspelen op deze behoefte".
Stroeve Den Haag is de tweede vestiging die officieel geopend wordt. "Het directe contact met de cliënt vindt plaats vanuit Stroeve Den Haag, terwijl het beleggingsbeleid centraal gestuurd blijft vanuit het hoofdkantoor. Stroeve Den Haag heeft uiteraard de beschikking over de kennis en ervaring van de vermogensbeheerders, beleggingsadviseurs en analisten in Amsterdam. Hierdoor wordt altijd een optimale beleggingsstrategie voor de cliënt gecreëerd". Stroeve Den Haag richt zich op de vermogende particuliere belegger en het bedienen van zowel nieuwe als bestaande cliënten in de regio Haaglanden.
Dagelijkse leiding
De dagelijkse leiding van Stroeve Den Haag is in handen van de heer drs R.A.S. van den Berg, die zijn ervaring en deskundigheid onder meer heeft opgedaan als belastingadviseur en private banker. Na zijn studie fiscale en bedrijfseconomie was Van den Berg enige tijd werkzaam bij KPMG Meijburg & Co. en ABN-AMRO.
"Beleggen is van jongs af aan altijd mijn passie geweest. Als student combineerde ik mijn studie met ondernemerschap. Die leerschool komt mij nu bij Effectenbank Stroeve van pas", aldus Van den Berg, die "de pro-actieve instelling en de hoogwaardige advieskwaliteiten" van zijn nieuwe werkgever roemt. "Als private banker was ik al geïmponeerd door de performance van Effectenbank Stroeve. En nu heb ik het voorrecht om in mijn woonplaats Den Haag met een nieuwe vertegenwoordiging te starten".

Het seminar
Ter gelegenheid van de officiële opening van Stroeve Den Haag vindt op donderdag 11 mei aanstaande vanaf 19.30 uur tot 22.00 uur een beleggingsseminar plaats in hotel-restaurant Des Indes in Den Haag. Het centrale thema van het seminar is Visie op beleggen. Tijdens het seminar wordt ingegaan op onderwerpen als Europees beleggen en de Oude versus de Nieuwe Economie. Onder leiding van de heer Van den Berg als dagvoorzitter zullen verschillende sprekers ingaan op onderwerpen die de hedendaagse belegger bezighouden. De introductie van het seminar wordt verzorgd door de heer J.E. Stroeve.

Tijdens het seminar wordt het Dow Jones Stoxx 50 rapport van Stroeve gepresenteerd waarin de visie van Stroeve op beleggen in Europese aandelen verwoord staat.

Vestigingsplaats
Effectenbank Stroeve is gevestigd aan de Eerste Sweelinckstraat nummer 70 in Den Haag.


- EINDE BERICHT -


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie