Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Congres Wim Bogers Stichting 'Mobiliteit in Nederland'

Datum nieuwsfeit: 11-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Katholieke Universiteit Brabant

zie ook
promoties

Congres Wim Bogers Stichting op KUB: 11 mei
2000

MOBILITEIT in BEWEGING

Toenemende congestie, verminderde bereikbaarheid, milieuvervuiling en het toenemende beslag op schaarse ruimte vormen steeds nijpender problemen in ons land. Het vervoer van personen en goederen is echter wel een absolute voorwaarde voor het goed functioneren van onze economie. Met name het goederenvervoer is voor Nederland als distributieland een belangrijke bron van werkgelegenheid.

Technologische vernieuwingen zullen echter, zo wordt verwacht, leiden tot een aanzienlijke vermindering van negatieve gevolgen. Nieuwe modellen voor logistieke ketens kunnen zorgen voor een betere benutting van de huidige vervoersmiddelen.

Over dit belangrijke vraagstuk organiseert de Wim Bogers Stichting op donderdag 11 mei op de KUB het congres 'Mobiliteit in Nederland'. Prominente vertegenwoordigers uit de politiek en het bedrijfsleven (minister Zalm van Financiën, secretaris-generaal Pans van Verkeer en Waterstaat, ANWB-hoofddirecteur Van Woerkom) en gerenommeerde deskundigen uit de wereld van de distributielogistiek voeren het woord.

Persvertegewoordigers zijn welkom.
Voor nadere informatie: Wim Bogers Stichting, tel. (013) 466 27 47 of www.wbscongres.nl/

02-05-2000 KUB

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie