Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouder Rotterdam bezoekt infotruck remaking.nl

Datum nieuwsfeit: 12-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam


Wethouder Kombrink bezoekt truck Remaking. NL

Hans Kombrink , wethouder Ruimtelijke Ordening en grondzaken bezoekt op vrijdag 12 mei de speciale infotruck Remaking.NL als deze tussen 13.30 en 14.00 uur voor een bliksembezoek aan Rotterdam staat geparkeerd voor het hoofdpostkantoor aan de Coolsingel 42. Remaking.NL is een manifestatie over de ruimtelijke inrichting van Nederland, die plaats vindt in het kader van de Nederlandse inzending aan de Expo 2000 in Hannover. De kern van het project is een drijvende tentoonstelling die van 1 juni t/m 16 augustus 2000 op de Maschsee, een meer in de binnenstad van Hannover, te zien zal zijn. Remaking. NL lijkt op een drijvende stad en bestaat uit verschillende modulen. Getoond worden ontwerpen die architecten, stedebouwkundigen en landschapsarchitecten de afgelopen tien jaar voor de tien regio's hebben gemaakt.

Remaking.NL wordt in de infotruck gepresenteerd. Ook de inzending van de betreffende regio wordt voorgesteld. Voor de regio Zuidvleugel zijn de volgende projecten ingezonden: het ROM-project E.4 Hoogvliet Noord , de Groenblauwe Slinger/Bentwoud en Rijn/Maasmonding en het project Randstadrail. De infotruck doet op 10, 11, en 12 diverse regio's aan, voordat deze op 15 mei naar Hannover rijdt. Op 31 mei wordt Remaking. NL in Hannover geopend door rijksbouwmeester Wytze Patijn.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie