Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vijf camperparkeerplaatsen Kerkhoflaan in Emmen

Datum nieuwsfeit: 12-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Emmen


Persbericht: Vijf camperparkeerplaatsen Kerkhoflaan, 10 mei 2000

Vijf camperparkeerplaatsen Kerkhoflaan

Vrijdag 12 mei wordt op de parkeerplaats Kerkhoflaan een vijftal camperparkeerplaatsen vrijgegeven. Deze officiële opening van de camperovernachtingsplaatsen door wethouder Klaver begint om 14.00 uur. De plaatsen zijn aangegeven door middel van twee verkeersborden.

De camperplaatsen zijn gerealiseerd op verzoek van de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC). Na onderzoek van enkele locaties is de parkeerplaats aan de Kerkhoflaan als meest geschikt naar voren gekomen. In de buurt van de camperplaatsen staat een servicegebouwtje. Hierin zijn faciliteiten als een toiletunit en water aanwezig. De vijf parkeerplaatsen worden tijdelijk, voorlopig voor één seizoen, vrijgegeven. Ze worden zo geplaatst dat de campers uit het zicht staan van de omwonenden.

Campers mogen maximaal 72 uur op de plaatsen parkeren. Voor gebruik van de parkeerplaatsen geldt overdag het normale parkeertarief.


Alle rechten voorbehouden. Aan de op deze pagina's gepresenteerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend (c)2000 Gemeente Emmen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie