Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inzage ontwerp structuurplan Aalmarkt Leiden

Datum nieuwsfeit: 12-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Reageren op ontwerp structuurplan Aalmarkt?

BOUWEN EN WONEN - Bewoners en belanghebbenden kunnen tot 6 juni het ontwerp (tekst en tekening) van het 'stadsvernieuwingsstructuurplan Aalmarkt' inzien in de bibliotheken van stadhuis en Stadsbouwhuis. Gedurende deze periode kan iedereen schriftelijk reageren op het ontwerp.

Het is de bedoeling dat de gemeenteraad het ontwerp nog in september dit jaar behandelt. In het ontwerp geeft de gemeente de ontwikkelingsrichting aan voor het gebied van de Aalmarkt en omgeving. Het ontwerp van het structuurplan volgt op het voorontwerp dat van 23 februari tot 22 maart bij de gemeente ter inzage lag. Reacties op dit voorontwerp zijn verwerkt in het inspraakrapport dat eveneens ter inzage ligt tot 6 juni (vier weken) bij de bibliotheken van het Stadsbouwhuis (Langegracht 72) en het stadhuis (Stadhuisplein 1). Iedereen kan in deze periode schriftelijk reageren op het ontwerp bij de gemeenteraad (Postbus 9100, 2300 PC Leiden). Voor meer informatie kunt u bellen met dhr. R. van Gulick (071-5165820) en mevr. G. Schramm (071-5165819), beiden van de afdeling Ruimtelijke Ordening.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie