Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 12-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 12-05-2000 2e Persbericht 12 mei 2000

Berichten uit de regio

Eindhoven: Tasjesroof
Vrijdagmorgen omstreeks 11.15 uur is een 32-jarige Eindhovense het slachtoffer geworden van een tasjesrover. De vrouw liep in het Winkelcentrum Woensel toen plotseling de tas van haar schouder werd gerukt. Toen zij omkeek zag ze nog juist een jongen hard wegrennen met haar tas in zijn handen. In de tas bevond zich een zonnebril en een gsm.

Helmond: Gewapende overval
Vrijdagmorgen omstreeks 11.50 uur, is op de Berkelstraat een 38-jarige inwoonster van Helmond overvallen. De vrouw stond bij haar auto toen er plotseling een buitenlandse man ongeveer 20 a 25 jaar, lengte ±
1.80 cm, zwart onverzorgd haar, gekleed in een zwart T-shirt, spijkerbroek en witte gymschoenen, achter haar stond. De overvaller bedreigde de vrouw met een mes en eiste geld. De vrouw gaf hem een bankbiljet dat de overvaller uit haar hand griste waarna hij hard wegrende.

Eindhoven: Winkeldieven aangehouden
Vrijdagmiddag rond 13.45 uur zijn door de politie op een parkeerterrein aan de Nieuwe Emmasingel twee mannen ( 77 en 36 jaar oud) en een vrouw (36 ) uit Breda aangehouden. In de auto van een van de drie werden twee tassen met gestolen kledingstukken aangetroffen. Bij fouillering van de aangehouden vrouw vond de politie nog twee korte broeken en een shirt waar de prijskaartjes en hangertjes nog aanzaten. De drie zijn ingesloten voor een verder onderzoek.
Eindhoven: Diefstal motor
Vrijdagmiddag is in de Pastoor Petersstraat in Eindhoven een blauwe BMW K75 RT met het kenteken MP-85-KJ gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie