Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Departementale actieprogramma's administratieve lasten

Datum nieuwsfeit: 12-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie EZ


DEPARTEMENTALE ACTIEPROGRAMMA'S ADMINISTRATIEVE LASTEN

Datum: 15-05-2000

Op voorstel van minister Jorritsma van Economische Zaken en minister Korthals van Justitie heeft de Ministerraad ingestemd met verzending naar de Tweede Kamer van de departementale actieprogramma's administratieve lasten. Met deze actieprogramma's wordt een nieuwe weg ingeslagen om naast de verscherpte aandacht voor ontwerp-regelgeving ook op het terrein van bestaande regelgeving te komen tot structurele vermindering van de administratieve lasten. Het terugdringen van administratieve lasten maakt onderdeel uit van de operatie Marktwerking, Deregulering en Wetgevingskwaliteit (MDW). Het doel van de departementale actieprogramma's is drieledig. Allereerst geven de programma's ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie