Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Groningen

Datum nieuwsfeit: 12-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Groningen: Groningen 12-05-2000 Persberichten regio Groningen
vrijdagavond 12 mei 2000

Dagelijkse berichten

Doorrijder na letsel
Op de Beneluxweg is vrijdagochtend omstreeks 07.00 uur een 36-jarige Groninger van zijn motorfiets gereden. Terwijl het slachtoffer op de linkerrijstrook reed veranderde een onbekende automobilist ook plotseling van rijstrook en reed tegen de motor van het slachtoffer. De automobilist reed na de aanrijding door, terwijl het slachtoffer met letsel op straat bleef liggen. Hij moest met een sleutelbeenbreuk en diverse schaafwonden naar een ziekenhuis. De politie zoekt getuigen van dit ongeval. Zij kunnen zich melden bij het bureau Kardinge tel. 050-5995400.

Zwaar vervoer controle
Bij een controle op het wegvervoer werden in samenwerking met de Rijksverkeersinspectie vrijdag 19 zware combinaties van de weg gehaald en gecontroleerd. Drie bestuurders kregen een proces verbaal voor uiteenlopende feiten. Een Britse automobilist kreeg een boete van 1200 gulden opgelegd, terwijl zijn auto tijdelijk werd stilgezet.
Vernieling auto en ruit
Een 19-jarige stadjer werd vrijdagochtend op de Marowijnestraat opgepakt. De man bleek op de Oosterhamriklaan een ruit van een abri te hebben vernield. Getuigen wezen de verdachte aan, die er prompt vandoor ging. Na een korte achtervolging werd de stadjer aangehouden. Hierbij vernielde hij nog een autospiegel van een geparkeerde auto. Hij verzette zich hevig tegen zijn aanhouding. Na een verhoor aan het politiebureau mocht hij huiswaarts keren.

Afdeling communicatie tel.050-5995010

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie