Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

FME-CWM bijeenkomsten: Mobiliteit 2000

Datum nieuwsfeit: 12-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Vereniging FME-CWM

Mobiliteit 2000

Mobiliteit; een belangrijker wordend aandachtsgebied in een steeds dynamischer maatschappij. Hoe bewegen we bijvoorbeeld onszelf en onze goederen voort op de dichtslibbende snelwegen. Rondom dit thema organiseert de Vereniging FME-CWM in samenwerking met haar toeleveranciers Lease Plan Nederland, Budget Rent A Car, Mobilty Result, Nationale Fiets Projecten en een accountantskantoor (voor het toelichten van fiscaliteitsvraagstukken) een aantal regionale bijeenkomsten waarbij het mobiliteitsvraagstuk wordt uitgediept. Er wordt ingegaan op de verschillende manieren om om te gaan met mobiliteitsvraagstukken. Voorbeelden van onderwerpen die onder andere behandeld worden zijn: Leasen of de keuze voor het eigen beheer ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie