Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Lezing over Carel Willink in Vrije Akademie Delft

Datum nieuwsfeit: 12-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
LEZING OVER CAREL WILLINK

Lezing door Kunsthistorica Margrith Barnhoorn in de Vrije Akademie Delft, Westvest 9, op vrijdag 12 mei 2000 van 20.00 tot 22.00 uur.

Naar aanleiding van de tentoonstelling 'Carel Willink zelfportret en architectuur' in Museum Boijmans van Beuningen in Rotterdam, een lezing over deze beroemde magisch realistische schilder. Vaak zijn de voorstellingen in zijn schilderijen, waarin de architectuur domineert, uit verschillende elementen samengesteld. Portretten, ruïnes en het landschap domineren in zijn werk. Hij noemde zijn werk: 'Uit de verbeelding geschilderde werkelijkheid'. Na deze lezing bent u goed voorbereid op een bezoek aan de tentoonstelling.

...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie