Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Schilderen in Schollevaar Oost Capelle aan den IJssel

Datum nieuwsfeit: 12-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Capelle a/d IJssel


Schilderen in Schollevaar Oost

Hiermee geven zij het startschot voor de korte termijn aanpak van Schollevaar Oost. Werkzaamheden door Woningpartners zijn: het verrichten van noodzakelijk onderhoud aan diverse complexen (vervangen van dakbedekkingen, schilderwerk en gevelherstel) en het afsluiten van de portieken van de meergezinswoningen in de Schildersvormenbuurt. De gemeente voert op korte termijn extra snoeiwerk uit en werkt aan het realiseren van de 30 km maatregelen in de wijk.

De Gemeente Capelle aan den IJssel, Stichting Woningpartners, het Bouwfonds en Dura Vermeer werken met de bewoners van Schollevaar Oost aan een leefbare wijk. Ze ontwikkelen samen een wijkvisie. Centraal punt daarbij is: welke aanpassingen zijn er mogelijk om de sterke kanten van de wijk optimaal te benutten en de zwakke punten weg te nemen. Met andere woorden: wat willen we in de toekomst, samen met de bewoners, in Schollevaar Oost bereiken. Hierin wordt duidelijk onderscheid gemaakt in een actieplan voor de korte termijn en een visie voor de lange termijn.

Momenteel werken de partijen aan de voorbereiding van de lange termijn aanpak. De wijkvisie wordt afgestemd op de strategische visie voor Capelle 2020 en zal naar verwachting in oktober dit jaar afgerond worden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie