Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Intercultureel festival van het levenslied in De Lakenhal

Datum nieuwsfeit: 14-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
In het kader van het Intercultureel festival van het levenslied organiseert Stedelijk Museum De Lakenhal op zondag 14 mei de middag van het Marokkaanse levenslied. Gastheer is de heer Ahmed Aboutaleb, bekend van o.a. de Migranten Televisie Amsterdam en de Nederlandse Moslim Omroep en NOS-radio. In de hal van het museum worden schilderijen van Bouchaib Dihaj getoond en vinden verschillende optredens plaats: om 13.00 uur Thidrin en aan het eind van de middag de multiculturele band Sobri met Raimuziek. Om 15.00 uur brengt boutique Afrah uit Amsterdam een modeshow van Marokkaanse kleding met Andalousische en westerse invloeden. Voor kinderen start om ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie