Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

College RUG: Protein engineering anno 2000

Datum nieuwsfeit: 15-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Rijksuniversiteit Groningen


Protein engineering

In de afgelopen vijftien jaar ontwikkelde protein engineering zich van een puur academische activiteit tot een belangrijke technologie voor de toepassing van enzymen en andere proteinen in onder andere voeding en farmaceutische producten. De huidige snelle ontwikkelingen in wetenschapsgebieden zoals genoomonderzoek beloven een goede toekomst voor protein engineering.

Protein engineering specialisten uit 16 landen komen jaarlijks bijeen in een meeting van het INPEC (International Network of Protein Engineering Centers). Elk jaar is één van de deelnemende landen gastheer en dit jaar is dat Nederland. Ruim 100 wetenschappers komen in Groningen bijeen om ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie