Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

N 206 in Leiden afgesloten

Datum nieuwsfeit: 15-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zuid-Holland


11-05-2000

N 206 in Leiden afgesloten

In verband met asfalterings- en onderhoudswerkzaamheden aan de Lammebrug en de vervanging van de verkeersregelinstallatie bij de kruising van de Lammeschansweg met de Kanaalweg en de Europaweg, wordt de provinciale weg N 206 in Leiden vanaf 15 mei acht nachten afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

De werkzaamheden vinden plaats tussen de Churchilllaan en de Europalaan. Ook worden gedeelten van de Kanaalweg en de Lammeschansweg, voor zover bij de provincie Zuid-Holland in beheer, geasfalteerd.

De uitvoering van de werkzaamheden vindt in gedeelten plaats , zodat steeds een klein gedeelte van het totale traject wordt afgesloten. Er wordt gestart op maandagavond 15 mei tussen de Churchilllaan en de Rooseveltstraat. Voor de diverse fasen van uitvoering zal er een omleiding voor het verkeer met borden worden aangegeven.

De werkzaamheden starten om 19.30 uur en gaan door tot uiterlijk 06.00 uur. In het weekeinde wordt er niet gewerkt.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie