Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Prismalaan in Zoetermeer weer open voor verkeer

Datum nieuwsfeit: 15-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Prismalaan weer open voor al het verkeer

Vanaf maandagmiddag 15 mei, 16.00 uur, is de Prismalaan in Rokkeveen weer open voor al het verkeer.
Ter plaatse van de kruising Prismalaan/Spectrumsingel en de Prismalaan/ Juweellaan is de rijweg versmald. Op de kruising Spectrumsingel/ Prismalaan is een verkeersdrempel aangebracht. En langs de gehele Prismalaan is aan de noordzijde een vrijliggend betonnen fietspad aangebracht.

Noodzakelijk herstel
Helaas ten gevolge van weersomstandigheden, betonverwerking en vandalisme tijdens het verhardingsproces, zal de aannemer het betonnen fietspad in de komende weken, voor circa de helft van de totaal aangebrachte lengte, moeten vervangen door een nieuwe betonlaag. Hiervoor is het echter niet noodzakelijk om de Prismalaan opnieuw af te sluiten. Deze noodzakelijke herstelwerkzaamheden zullen direct na de praktijktest verkeersexamen voor scholieren, van 15 t/m 29 mei aanstaande, worden uitgevoerd.

Bushalten
De aanwezige bushalten op de Prismalaan zijn definitief verplaatst en bevinden zich nu niet meer ter hoogte van de in-/uitrit naar het parkeerterrein van het sportcentrum 'De Veur' maar ter hoogte van de verkeersbrug Spectrumsingel/Prismalaan.Gemeente Zoetermeer © May 2000

Last update: 16 May 2000 (10:15)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie