Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatiebijeenkomst Speelgelegenheid Ooievaarstraat H'sum

Datum nieuwsfeit: 15-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hilversum


Speelgelegenheid Ooievaarstraat

De voorbereidingen voor de aanleg van een speelgelegenheid in de Ooievaarstraat zijn nu zover, dat de omwonenden kennis kunnen nemen van de plannen.
Op maandag 15 mei (tussen 14.00 en 15.00 uur) kunnen zij binnenlopen in de bibliotheek Oost, Jan van der Heijdenstraat 172. In het in de bibliotheek gevestigde Informatiepunt Oost is dan meer informatie beschikbaar. 's Avonds (tussen 18.30 en 20.00 uur) wordt het plan gepresenteerd tijdens een bijeenkomst in de Ontmoetingskerk, Minckelersstraat 163.

De speelplek komt in het stukje gras met bomen in de Ooievaarstraat. Dat is mede het gevolg van de inspanningen van de bewonersgroep Bodemvogels die ijverde voor meer speelgelegenheden in de buurt. Ook de toekomstige gebruikertjes werden ingeschakeld. Zij konden via een tekenwedstrijd waaraan de Nassauschool, De Dubbeldekker en de Minckelersschool meededen, suggesties doen. Gemeente, Buurt en Beheer en Bodemvogels hebben op basis van de winnende inzending een ontwerp gemaakt.
Woningstichting Dudok stelde een bedrag van 10.000 gulden beschikbaar.
Nadere informatie: Hank Milder, dienst maatschappelijke ontwikkeling; tel: 629 23 89.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie