Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Arthur Andersen en Ariba gaan strategische samenwerking aan

Datum nieuwsfeit: 15-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Geachte redactie,
Graag uw aandacht voor het volgende persbericht over Arthur Andersen.
P E R S B E R I C H T

Rotterdam, 15 mei 2000

ARTHUR ANDERSEN EN ARIBA GAAN STRATEGISCHE SAMENWERKING AAN IN BUSINESS-TO-BUSINESS eCOMMERCE

Arthur Andersen en Ariba N.V. (Nasdaq: ARBA) zijn onlangs een wereldwijd verbond aangegaan waarmee de klanten van Arthur Andersen kunnen profiteren van de mogelijkheden van business-to-business eCommerce door gebruik te maken van het B2B Commerce Platform van Ariba®. Door deze samenwerking aan te gaan met een vooraanstaande aanbieder als Ariba, kan Arthur Andersen haar wereldwijde aanbod in het business-to-business segment aanzienlijk uitbreiden.
De samenwerking bestaat onder meer uit de volgende activiteiten:
* Arthur Andersen zal 500 deskundigen opleiden in het B2B Commerce Platform van Ariba, waaronder de B2B Marketplace en B2B Procurement Solutions van Ariba.

* Arthur Andersen zal Ariba adviseren op het gebied van business-to-business-handel.

* De twee organisaties zullen gezamenlijk diverse Centers of Excellence opzetten.

* Arthur Andersen zal zelf het B2B Commerce Platform van Ariba inzetten, met name de B2B Procurement-oplossing van Ariba (voor inkoop), met als doel wereldwijde schaalvoordelen te creëren.

Ariba en Arthur Andersen zijn begonnen met de training en certificering van
500 deskundigen van Arthur Andersen tot business-to-business eCommerce-specialisten, gespecialiseerd in B2B Marketplace en B2B Procurement Solutions van Ariba. Deze business-to-business eCommercespecialisten zullen de klanten ondersteunen bij het evalueren, plannen, ontwerpen en implementeren van elektronische business-to-business in- en verkoopoplossingen.
Het B2B Commerce Platform van Ariba, waaronder de B2B Procurement Solution, B2B Marketplace Solution en de B2B Commerce dienstverlening van Ariba, helpt bedrijven om schaalvoordelen en een hogere productiviteit te behalen, hetgeen resulteert in lagere kosten en dus concurrentievoordeel. De oplossing van Ariba verzamelt de inkoopbehoefte van elke medewerker die toegang heeft tot de software, aggregeert dit tot een totale inkoopbehoefte en stuurt dit vervolgens door naar voorkeursleveranciers.
Over Arthur Andersen
Arthur Andersen is een van 's werelds grootste multidisciplinaire zakelijke dienstverleners op het gebied van Assurance, Business Consulting, Corporate Finance, eBusiness, Human Capital, Legal Services, Outsourcing, Risk Consulting en Tax Services. Wereldwijd zijn ruim 77.000 mensen in dienst, verdeeld over 385 kantoren in 84 landen. De Nederlandse praktijk is in 1961 gestart. Bij de Nederlandse Arthur Andersen organisatie werken ruim 1.200 mensen op de kantoren in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Aruba en Curaçao.
Arthur Andersen opereert volgens het 'one-firm' concept als één wereldwijde organisatie en is een business unit van Andersen Worldwide. Het one-firm concept is terug te vinden in zowel de organisatorische structuur van onze praktijk als in belangrijke gebieden als kwaliteitsbewaking, beschikbaarheid van knowhow op wereldwijde basis en opleiding van het personeel. In de nieuwe economie wil Arthur Andersen de partner voor succes zijn. Over Ariba Inc.
Ariba Inc. is wereldwijd marktleider in business-to-business eCommerce-oplossingen. Met behulp van het B2B Commerce platform (een open, end-to-end infrastructuur van interoperationele software-oplossingen en op het Web gebaseerde commerciële dienstverlening) maakt Ariba on-line handel, integratie en samenwerking tussen B2B Marketplaces, kopers, leveranciers en handelsdienstverleners mogelijk. Het wereldwijde bereik en de uitstekende functionaliteit van het B2B Commerce platform van Ariba creëert Internetgedreven schaalvoordelen en procesverbeteringen voor vooraanstaande bedrijven over de hele wereld. Meer informatie over Ariba is te vinden via Internet op www.ariba.com.

Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie