Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inruilactie diaprojectors Kodak Presentation Technologies

Datum nieuwsfeit: 15-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Kodak Presentation Technologies start inruilactie bij aanschaf nieuwe diaprojectors

Vianen, 3 mei 2000 - Kodak Presentation Technologies (PT) geeft kopers van een nieuwe diaprojector van Kodak de gelegenheid hun oude Kodak-projector in te ruilen. Deze actie loopt van 15 mei tot 31 augustus 2000. Bij aanschaf van een Kodak Ektalite of Ektapro projector 320 ontvangt de koper NLG 200,- bij inruil van een oude projector en NLG 400,- bij aanschaf van de overige Kodak Ektapro-modellen.

"Veel mensen werken nog met oude diaprojectors," zegt Armand Lefèbvre, Sales Manager van Kodak PT. "Kodak wil met deze actie het voor klanten aantrekkelijk maken over te stappen naar nieuwe apparatuur en de voordelen die de nieuwe projectors bieden."

De actie loopt via de vertegenwoordiger van Kodak PT in Nederland: CommTec, tel: 045 563 0233.

De laatste informatie over Kodak's digitale producten en diensten is beschikbaar op Internet, op pagina: www.kodak.com. Consumenten met vragen over de producten van Kodak Presentation Technologies kunnen met de volgende telefoonnummers contact opnemen: Kodak Projector Information Centre Nederland: 020 - 3469128.

Kodak Presentation Technologies maakt deel uit van de business unit Kodak Digital and Applied Imaging van de Eastman Kodak Company en biedt snelle, gemakkelijke en effectieve oplossingen voor presentaties, voor zowel zakelijk, professioneel als persoonlijk gebruik. Het productportfolio omvat alle aspecten van de presentatietechnologie variërend van traditionele dia- en overheadprojectoren, tot digitale projectoren.

Voor meer persinformatie:
Kodak PT EAMER
Contactpersoon: Georgina Gilmore
Tel.: 0044 1442 844 510
Helpdesk, telefoon: 020 346 9128

of

Monogram Communication Strategies (MCS) BV
Contactpersoon: Judith van Essen/Anita Blank
Tel.: 023 - 562 82 08

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie