Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bijeenkomst 'Opvoedingsnood' over jongerenwerk in Den Helder

Datum nieuwsfeit: 15-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

Heeft u vanuit uw (vrijwilligers)werk te maken met jongeren?

betreft: Kom dan naar de bijeenkomst "Opvoedingsnood"! week: week 19

Op 15 mei aanstaande organiseren de dienst Welzijn en het Helders Palet ntelijke Dienst Welzijn in het Studiehuis aan het Molenplein 1 de bijeenkomst "Opvoedingsnood".

Tijdens de bijeenkomst geven twee deskundigen een lezing over het onderwerp opvoeding. Dit zijn Prof. Dr. W. Koops (hoogleraar ontwikkelingspsychologie aan de universiteit van Utrecht en de Vrije Universiteit van Amsterdam) en de heer F. van Hout (medewerker Algemeen Pedagogisch Studiecentrum in Utrecht). Zij geven onder meer antwoord op vragen als "Moeten we jongeren meer als volwassenen behandelen? Moeten ze meer verantwoordelijkheden krijgen? Moeten we beter naar ze luisteren?"

Beide lezingen bieden u houvast voor het maken van keuzes in uw aanpak richting de jeugd.

Heeft u belangstelling, bijvoorbeeld vanuit uw werk in het onderwijs, welzijnswerk of vanuit het verenigingsleven, dan bent u hierbij van harte uitgenodigd. De bijeenkomst begint om 20.00 uur, duurt tot ongeveer 22.00 uur en is gratis toegankelijk.

Het Helders Palet is een initiatief van de Onderwijs Advies Commissie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Veltkamp, beleidsambtenaar Lokaal Jeugdbeleid, op telefoonnummer 0223-671 316.

laaste verandering: mei 12, 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie