Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Unieke wervingsactie Koninklijke Luchtmacht in Zeeland

Datum nieuwsfeit: 15-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Defensie


Persberichten


F-16

Unieke wervingsactie luchtmacht

11-05-2000

Onder het motto 'Word technisch specialist bij de luchtmacht, anders sturen we een F-16 op je af'' houdt de Koninklijke Luchtmacht maandag 15 mei een bijzondere wervingsactie in Zeeland.

In het kader van deze actie zal een F-16 over drie regionale opleidingscentra (ROC) in respectievelijk Terneuzen, Middelburg en Vlissingen vliegen. Tegelijk worden op de grond MBO-studenten Elektronica en Werktuigbouwkunde geconfonteerd met op hen gerichte reclameposters en zullen per locaties via scooters flyers worden uitgedeeld over werken bij de luchtmacht en is er een speciale wervingsvoorlichter aanwezig om informatie te verschaffen.

De wervingsactie in Zeeland is een van de activiteiten die de luchtmacht dit jaar ontplooit om - als gevolg van de krapte op de arbeidsmarkt - met name technisch personeel te interesseren voor een baan bij de luchtmacht. Zeeland is de eerste provincie waar een dergelijke actie wordt gehouden. Indien deze succesvol verloopt, kan hij in andere provincies worden herhaald. Andere activiteiten vinden ondermeer plaats tijdens de jaarlijkse open dagen van de luchtmacht, die dit jaar op 1 en 2 september a.s. worden gehouden op de Brabantse vliegbasis Volkel.

De F-16 zal maandag 15 mei omstreeks 12.01 uur boven het ROC Westerschelde in Terneuzen te zien zijn, rond 12.07 uur boven het ROC Zeeland in Mid-delburg en 12.13 uur boven het ROC Zeeland in Vlissingen. Het toestel vliegt op de gebruikelijke minimale vlieghoogte van 300 meter. Indien de zichtomstandigheden maandag 15 mei onvoldoende zijn, wordt de actie 24 uur uitgesteld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie