Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Fotografieproject Brugge: Mijn engel moet nog komen

Datum nieuwsfeit: 15-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie West-Vlaanderen

Persberichten

Fotografieproject Mijn engel moet nog komen Brugge, 15/5/2000
In het kader van hun jarenlange culturele uitwisselings- en samenwerkingsactiviteiten bepalen de Provincies West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Zeeland jaarlijks een thema voor hun interprovinciale manifestatie. Deze drie provincies, samen geografisch en bestuurlijk ook de Euregio Scheldemond kozen het thema jeugdcultuur als thema voor het magische jaar 2000, fotografie werd het medium. Onder jeugdcultuur wordt verstaan alle uitingen op het gebied van beeldende kunst, theater, letteren, drama, dans, muziek en audio-visuele kunst, maar ook rituelen, taalgebruik, vormen van sport, coderingen, gewoonten, modes, muziek- en kleding-voorkeuren die samenhangen met en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie