Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

SP: herindelingen regio Utrecht contraproductief

Datum nieuwsfeit: 15-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
GEZAMENLIJK PERSBERICHT

SP Tweede-Kamerfractie; SP Provinciale-Statenfractie Utrecht; SP gemeenteraadsfractie Utrecht; Den Haag/Utrecht, 15 mei 2000.

Met de annexatie van Vleuten-De Meern door de gemeente Utrecht, die van Harmelen door Woerden en de opdeling van Maartensdijk, lost de provincie Utrecht een bestuurlijk probleem op over de rug van de bevolking. De herindelingen leiden niet tot een bereikbaarder, efficiënter of goedkoper bestuur. Dit standpunt zal de Tweede-Kamerfractie van de SP dinsdag innemen bij het debat met minister De Vries van Binnenlandse Zaken. De SP is daarmee overigens de enige partij die op alle niveau's (Tweede Kamer, provincie en gemeente) de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie