Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

MR. J. Vrolijk Directeur-Generaal bij OCenW

Datum nieuwsfeit: 15-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen

Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen, directie Voorlichting
Datum: 15-05-2000 Home

Persbericht
Nummer: 55

MR. J. Vrolijk Directeur-Generaal bij OCenW

Het kabinet heeft op voordracht van minister Hermans mr. J. Vrolijk benoemd tot directeur-generaal bij het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen. Binnen de Bestuursraad van OCenW krijgt hij de verantwoordelijkheid voor het wetenschappelijk onderwijs, het beroepsonderwijs, het wetenschapsbeleid en de studiefinanciering.

Jan Vrolijk (1944) is momenteel lid van het College van Bestuur van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarvoor was hij directeur Politie bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Van 1981 tot 1996 was Vrolijk werkzaam bij het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen, ondermeer als plv. directeur Hoger Beroepsonderwijs, directeur Wetgeving en Juridische Zaken, projectdirecteur verzelfstandiging Informatiseringsbank en directeur Wetenschappelijk Onderwijs. Overigens zal de verdeling van de portefeuilles over de directeuren-generaal nog kunnen wijzigen als alle vacatures in de Bestuursraad zijn vervuld. Over de datum van indiensttreding vindt nog overleg plaats.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie