Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe criteria bekrachtigen samenwerking MPS en Milieukeur

Datum nieuwsfeit: 15-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Milieukeur

NIEUWE CRITERIA BEKRACHTIGEN SAMENWERKING MPS EN MILIEUKEUR Per 15 mei zijn de Milieukeurcriteria voor bloemen en planten herzien. Bij de ontwikkeling van deze criteria is door Stichting Milieukeur zeer nauw samengewerkt met stichting Milieu Programma Sierteelt (MPS). Beide organisaties zijn er van overtuigd dat er voldoende inhoud en borging aan de criteria is gegeven om in aanmerking te komen voor de regeling Duurzame Ondernemers Aftrek (DOA), die momenteel in voorbereiding is bij de overheid. Telen volgens de criteria van Milieukeur is en blijft een vrijwillige keuze, maar er wordt verwacht dat er in potentie ongeveer 800 telers aan kunnen voldoen. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie