Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost

Datum nieuwsfeit: 15-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Budel 17-05-2000 2e Persbericht 15 mei 2000

Berichten uit de regio

Eindhoven: Autos omver gegooid
Maandagmorgen rond 2.00 uur zijn op het Kastelenplein en de Clovislaan twee geparkeerde autos omgegooid. Omwonenden zagen een groep van vier jongens bezig de autos op hun kant te duwen. Beide autos raakten daarbij flink beschadigd. De politie stelde direct in de omgeving een onderzoek in en kon op aanwijzing van omwonenden twee jongens (21 en 19 jaar oud ) uit Eindhoven aanhouden. Een derde verdachte is inmiddels bij de politie bekend. De twee zijn ingesloten en de politie doet verder onderzoek.

Eindhoven: Onder invloed
Maandagmorgen rond 1.15 uur zagen surveillerende politieagenten op de Aalsterweg een automobiliste tot tweemaal toe met haar auto door rood rijden. Ook slingerde ze met haar auto. De vrouw reageerde niet op stoptekens van de politie en reed de A67 op. Daar had ze bede rijstroken en de vluchtstrook nodig. Toen ze uiteindelijk voor de politieauto stopte deed ze dat midden op de rijbaan. De agenten plaatsten de auto snel op de vluchtstrook. De vrouw, een 54-jarige Tilburgse, had flink gedronken en blies op het politiebureau 1,5 pro mille. Ze moest haar rijbewijs inleveren en tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt. Een 50-jarige automobilist uit Eindhoven kreeg maandagmorgen om 2.00 uur een boete van f. 400,- opgelegd omdat hij onder invloed achter het stuur van zijn auto zat. De man blies op het politiebureau 0,75 pro mille.

Eindhoven: Naakte man
Maandagmorgen om 11.00 uur is dor de politie in het Henri Dunantpark bij de ingang van de kinderspeelplaats een naakte man aangehouden. De 31-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats lag vlakbij de ingang van de kinderspeelplaats te zonnen. De man maakte een afwezige indruk en wilde zijn personalia niet aan de politie verstrekken. Tegen hem wordt op het politiebureau proces-verbaal opgemaakt.
Leende: Dodelijk verkeersongeval
Een 78jarige vrouw uit Heeze is maandagmiddag om 12.30 uur om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de Valkenswaardseweg in Leende. De vrouw fietste met een vriendin op het fietspad richting Leende. Ter hoogte van de ingang van het Leenderbos wilde de fietsters oversteken. Haar vriendin stopte voor het verkeer maar het slachtoffer reed haar voorbij en werd toen gegrepen door een vrachtauto, bestuurd door een 42-jarige man uit Nuenen, die uit de richting Valkenswaard kwam. Het slachtoffer overleed ter plaatse.

Hapert : Onder invloed
Maandagmorgen om 0.30 uur is op de Provincialeweg in Hapert een 37-jarige automobilist uit Bladel betrapt op het rijden onder invloed. Tijdens de politiecontrole blies de man 1,65 pro mille. Zijn rijbewijs heeft hij moeten inleveren. Tegen de man wordt bovendien proces-verbaal opgemaakt.

Geldrop: Diefstal auto
Het afgelopen weekend is op de Jan Carstenszweg in Geldrop een grijze Ford Fiësta met het kenteken LD-HN-86 gestolen.
Eindhoven: Afgelasten ME oefening
De ME oefening in de binnenstad van Eindhoven die voor dinsdagmorgen 16 mei, gepland stond zal geen doorgang kunnen vinden. Het ME peloton van de regio zal in verband met de ramp in Enschede aldaar worden ingezet. Derhalve zal ook de persconferentie die voor dinsdagmiddag 17.00 uur gepland stond geen doorgang vinden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie