Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vijf nieuwe partners Navision Software Nederland

Datum nieuwsfeit: 15-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT
Vijf nieuwe partners Navision Software Nederland Barneveld, 15 mei 2000 - Navision Software, wereldwijd toonaangevend leverancier van bedrijfsadministratieve software voor middelgrote bedrijven, heeft in het eerste maanden van dit jaar weer 5 nieuwe partners mogen verwelkomen.

Synthion
is het eerste nieuwe Navision Solution Center (NSC) dat in dit millennium van start is gegaan (16 februari 2000). Synthion specialiseert zich in resource management. De achterliggende gedachte hierbij is dat niet alleen het beschikbaar hebben van kennis en capaciteit, maar tevens het optimaal benutten van deze mogelijkheden, een steeds belangrijker factor gaat vormen in de bedrijfsvoering. De focus van Synthion is in eerste instantie gericht op de bewakings-, uitzend- en detacheringsbranche. Synthion start in Noord Nederland om van daaruit een landelijke dekking te creëren voor haar diensten en producten. Inmiddels is een kantoor betrokken in het nieuwe World Trade Center te Leeuwarden.

Sinds vrijdag 14 april is ook 4-PS gecertificeerd NSC. Een aantal mensen met een gedegen achtergrond in de ERP-wereld is deze NSC gestart, wat betekent dat ze zich nu nog in de opstartfase bevinden. Zij zullen, zoveel mogelijk in overleg met andere NSC's, een oplossing realiseren voor de bouwwereld. 4-PS kiest hierbij duidelijk het beheren van de projecten. Projectadministratie is niet alleen de subadministratie van de grootboekrekening onderhandenwerk, maar is leidend in het bedrijfsproces van een bouwonderneming.

Tegelijk met 4-PS, is KORADE Navision Service Partner (NSP) geworden. Korade is een jonge onderneming die zich concentreert op discrete ERP-oplossingen voor productie- en handelsondernemingen. Sinds de zomer van 1999 is zij gevestigd in Bodegraven en richt zij zich op consultancy, projectleiding en migraties van Baan en Navision.

NSC ACA IT-Solutions is op 17 april jl. toegetreden tot de Navision wereld. ACA IT-Solutions uit Eindhoven behoort tot Foederer Accountants en is aangesloten bij de internationale accountancy-organisatie FDK. ACA IT-Solutions zal zich gaan richten op transport en public warehousing.

Sinds maandag 1 mei 2000 is tot slot ook Legion (O.T.I.) uit Epse opgenomen in het team van NSC's. De medewerkers hebben een ruime ervaring opgedaan in de ERP-wereld en hun sporen verdient bij onder andere CSC. Legion gaat zich, in nauwe samenwerking met diverse andere NSC's, richten op de fashionbranche, het onderwijs en groothandels in bloemen en planten.

Over Navision Software

Navision Software is één van de grootste en snelst groeiende aanbieders van innovatieve bedrijfsadministratieve software voor middelgrote bedrijven en loopt voorop wat betreft haar geavanceerde technologie en onbeperkte flexibiliteit. Navision Financials en Navision Manufacturing hebben het predikaat Microsoft Windows 98/NT. Daarnaast hebben deze producten het predikaat Designed for Microsoft Backoffice en Microsoft Office 97 Compatible verworven. Recentelijk werd het Microsoft Windows 2000 logo toegekend aan Navision Financials
2.60. Navision Software levert haar producten via een wereldwijd netwerk van Navision Solution Centers, waar gecertificeerde professionals werken aan op de klant toegesneden oplossingen, inclusief training, services en ondersteuning.

Navision Software a/s is in 1984 opgericht in Denemarken. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 39.000 klanten in 89 landen, die gebruik maken van 24 verschillende locale versies. Klanten van Navision Software zijn onder andere: Adidas AG, Akzo Nobel Chemicals, Bang & Olufsen, McDonald´s, Philips en Reebok, Fugro Ingenieursbureau, Multibedrijven Rotterdam, Nedap CTP, Videoland BV, BASF, DGV Olie, Raab Kärcher. U vindt Navision Software Nederland op internet op www.navision.nl.
In het kort:
Navision heeft in de eerste periode in 2000 vijf nieuwe partners opgenomen in het team van gecertificeerde Navision Solution Centers. Dit betreft Synthion, 4-PS, Korade, ACA IT-Solutions en Legion (O.T.I.)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Brodeur Schoep & Van der Toorn
Ingrid Mooij
Tel: 020 487 40 00
e-mail: (ingrid.mooij@svdt.nl)

Navision Software Nederland
Ilco van der Bie
Tel: 0342 41 14 40
e-mail: (info@navision.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie