Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Capelle a/d IJssel

Datum nieuwsfeit: 16-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Capelle a/d IJssel


Politie-berichten

Beroving mobiele telefoon
Capelle aan den IJssel - 15 mei 2000 - In de nacht van zondag op maandag werd rond kwart voor drie een 18-jarige Capellenaar op de Westerlengte beroofd van zijn mobiele telefoon. Het slachtoffer, die gebruik had gemaakt van de nachtbus, stond te bellen toen twee blanke mannen zijn telefoon uit zijn handen gristen en er mee vandoor gingen. De man deed aangifte.

Inbreker aangehouden
Capelle aan den IJssel - 15 mei 2000 - Zondagochtend vroeg werd op de Slotlaan een 28-jarige Rotterdammer betrapt door een 31-jarige inwoner van Capelle aan den IJssel. De Capellenaar zag, dat door de Rotterdammer in zijn auto ingebroken werd. De gealarmeerde politie zag, mede door het opgegeven signalement, de man even later lopen en sprak hem aan. De Rotterdammer zette het echter op een lopen en sprong in een vijver aan de Slotlaan. Na een achtervolging langs de Meindert Hobbemastraat kon de man uiteindelijk worden aangehouden terwijl hij zich had verschanst in een tuinhuisje van een huis aan de Rembrandtsingel. De man is overgebracht naar het politiebureau.
Aanrijding met letsel
Capelle aan den IJssel - 12 mei 2000 - Donderdagorgen rond kwart over zeven vond er een aanrijding plaats tussen een 50-jarige fietser, afkomstig uit Capelle aan den IJssel en een 38-jarige automobilist, afkomstig uit Krimpen. Ter hoogte van het verkeersplein, dat gelegen is aan de Slotlaan met de Rembrandtsingel verleende de automobilist de fietser geen vrije doorgang, waardoor de aanrijding ontstond. De fietser werd met letsel aan schouder en handen overgebracht naar het IJssellandziekenhuis.

Gebroken glas
Capelle aan den IJssel - 12 mei 2000 - Een 20-jarige Ridderkerker raakte donderdagmorgen rond twaalf uur gewond tijdens zijn werkzaamheden op een bouwplaats aan de Wingerd. De man die enkele weken niet op de bouwplaats was geweest, zag een zojuist geplaatste ruit over het hoofd en liep er dwars doorheen. Het slachtoffer werd met snijwonden aan beide onderarmen overgebracht naar het IJssellandziekenhuis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie