Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Friesland

Datum nieuwsfeit: 16-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Friesland: Friesland 16-05-2000 Politieberichten van dinsdag 16 mei (07.00 - 13.00 uur)

Sneek: bedreiging
Maandag omstreeks 21.45 uur werd een 33-jarige inwoner uit Sneek aangehouden ter zake bedreiging van een plaatsgenoot. De bedreiging zou hebben plaatsgevonden omstreeks 21.25 uur op de Bottinge. Begin februari 2000 had tussen de verdachte en de aangever, een 32-jarige inwoner van Sneek een ruzie plaatsgevonden. De aangever was toen mishandeld en hiervan had hij destijds aangifte gedaan. De verdachte kwam met een mes achter de 32-jarige Sneker aan, die daarop wegvluchtte. De verdachte is daarop weggelopen en kon korte tijd later in zijn woning worden aangehouden.

Terschelling: bosbrand
Gisteravond tussen 21.00 en 22.45 heeft een bosbrandje gewoed onder West, bij het meertje van Hee. De brandweer was snel ter plaatse. De brand woedde op een lastige plek dichte bomen en veel hoge duinen. Het gaat in totaal om ongeveer 1000 vierkante meter bos. Alleen het grondoppervlak is verbrand, er is nagenoeg geen schade aan de bomen.
Leeuwarden: diefstal portemonnee
Gisteravond heeft een 20-jarige inwoonster uit Assen haar bodywarmer en portemonnee laten liggen op het basketballveldje aan de Vredeman de Vriesstraat te Leeuwarden. Vanochtend is de bodywarmer teruggevonden, de portemonnee was ontvreemd In de portemonnee zaten bankpasjes en een geldbedrag.

Bureau Voorlichting & PR, telefoon 058 - 880 8271

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie