Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Business portal The Question Library biedt vakinformatie

Datum nieuwsfeit: 16-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Business portal The Question Library
biedt vakinformatie gratis aan op het Web

DEVENTER - Vakuitgeverij The Question Library heeft de eigen website ingrijpend vernieuwd en biedt op www.tql.nl nu duizenden praktijkantwoorden op bedrijfsvraagstukken gratis aan. ‘Een bewuste keus', zegt uitgever drs Pim Hermans. ‘Menig business portal gaat zich te buiten aan het dupliceren van nieuwtjes die via de radio of het dagblad al lang voorbij gekomen zijn. Vakinformatie is een schaars artikel. En gratis vakinformatie helemaal, want daar hebben de grote professionele uitgevers een broertje dood aan.'

De zakelijke markt is ook op internet een aantrekkelijk speelveld. Het wemelt intussen van de sites die zich op professionele doelgroepen richten. Met veelal als gemeenschappelijk kenmerk dat goede en betrouwbare ‘content' ontbreekt. The Question Library brengt daar verandering in. Deze jonge vakuitgeverij biedt praktijkantwoorden op bedrijfsvraagstukken. Een keur van vakspecialisten en wetenschappers behandelt typische zakelijke onderwerpen in de vorm van korte vragen en compacte antwoorden. Een educatief beproefde methode die zich bovendien uitstekend leent voor schermraadpleging. Doelgroep vormen de functionarissen in de primaire disciplines bij ondernemingen en instellingen en overheden: directie, personeelszaken, administratie en control, automatisering, marketing en verkoop. Verder is de informatie ook van belang voor een breed scala van staffunctionarissen. De gratis toegankelijke databank bevat reeds vele duizenden vragen en antwoorden en wordt in een rap tempo uitgebreid.


Onderwerpen die reeds uitvoerig aan bod komen zijn ondermeer: ondernemingsraad, ontslagzaken, aandelen & opties, internet, btw, auteursrechten, fusies en overnames, merken en handelsnamen, euro, e-commerce, vennootschapsbelasting, conflictmanagement, etc. Nog dit kwartaal worden thema's toegevoegd als:
startende ondernemers, onroerend goed, schuldsanering, faillissement & surséance, pensioenen, hypotheken, persoonsregistratie, marktonderzoek, subsidies, kwaliteitsmanagement
Gratis toegang tot de databank is mogelijk op basis van voorregistratie (“controlled circulation”) via www.tql.nl.

Nadere informatie:
drs Pim Hermans, uitgever ((phermans@tql.nl))
Dirk van der Meulen, hoofdredacteur ((dvdm@tql.nl))

The Question Library bv
Postbus 231

7400 AE Deventer
0570-672543
fax 0570-610799

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie