Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Cd-rom: Max en de piraten

Datum nieuwsfeit: 16-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT Oldenzaal, 16 mei 2000

Max en de piraten

Volg Max op zijn zoektocht naar de piratenmachine

Voor kinderen van 4 - 10 jaar
verkrijgbaar op CD-ROM vanaf eind mei

DENDA Multimedia b.v. heeft een exclusief samenwerkingverband met Tivola ondertekend. Tivola is een Duitse uitgeverij van kindersoftware. Zij hebben tal van CD-ROM's ontwikkeld met in de hoofdrol de dappere en schattige Max.

Productomschrijving
Max en Oom Pong genieten, na alle voorgaande avonturen, van een welverdiende zomervakantie aan de Twaalfbenenkust. Max rust uit in een comfortabele dekstoel, terwijl hij met Oom Pong praat over diens laatste uitvinding: de onmisbare ‘zand-uit-de broek-schud-machine'. Maar…wacht eens even, wie huilt daar? Max en Oom Pong maken kennis met een eenzame piraat die erg opgewonden is. Hij stelt zich voor als kapitein Zeiloor. De vreemde piraat legt de situatie aan hen uit: hij heeft een mysterieuze piratenmachine van een familielid, van ver over de zeven zeeëen, ontvangen. De piratenmachine is per ongeluk ontmanteld door het bemanningslid Tintorello, een octopus die zijn tentakels niet bij zich kan houden. Nu zijn alle onderdelen verdwenen en verstopt in het grootste piratenschip aller tijden: de ‘Santa Lossetand'. De kapitein vraagt Max en Oom Pong om hulp. Zoals gebruikelijk maakt Oom Pong zich weer met een smoesje uit de voeten, zodat de dappere Max er weer alleen voorstaat. Max stemt ermee in om de kapitein te helpen zoeken op de Santa Lossetand en vertrekt met zijn piratenvrienden…op weg naar een nieuw avontuur. De jonge speler volgt Max bij zijn zoektocht op de Santa Lossetand. Zelfs de zeebodem wordt daarbij niet overgeslagen. Pas als de mysterieuze machine weer in elkaar is gezet, kunnen Max en de piraten bepalen wie de vreselijkste piraat is. Hiermee is het spel nog niet afgelopen: de kinderen zullen Max ook bij zijn laatste uitdaging moeten helpen!
Belangrijke kenmerken:
Ø De software is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 10 jaar Ø Versterkt de concentratie en het vermogen tot het maken van keuzes: kinderen bepalen zelf waar ze willen spelen.
Ø Helpt bij de ontwikkeling van het oriëntatievermogen, het cijfermatig inzicht en leesvaardigheden. Ø Meerdere taalkeuzes mogelijk (Nederlands, Duits, Frans, Engels en Turks): op ieder gewenst moment switchen naar een andere taal. Ø Vrolijke kindermuziek.
Ø Korte en eenvoudig te begrijpen teksten, waarbij kinderen worden aangemoedigd om te leren lezen.
Productinformatie:
Systeemeisen: Een IBM PC of 100% compatible, Windows 95, 98 of NT 4.0, 486 of hoger, 8 MB RAM, SVGA-kaart vanaf 256 kleuren, geluidskaart en muis. Genre: Kindersoftware
Verpakking: Retailbox
ISBN-nummer: 905609168-9
Developer: Tivola
Publisher: DENDA Multimedia b.v. Distributie: DENDA Multimedia b.v. Consumentenadviesprijs: ƒ 39,95 (incl. BTW) BEF 795 Releasedatum: 24 Mei 2000
Verkrijgbaar bij: Alle CD-ROM-verkooppunten in de Benelux
Voor meer informatie over deze CD-ROM, een recensie-exemplaar en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met DENDA Multimedia b.v., Marjolein Leurink, tel: 0541-570206 fax: 0541-570277 E-mail: (marjolein@denda.com).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie